İşte benim aradığım böyle bilgi veren bir insan evladi. Teşekkür ediyorum <3
Ne demek rica ederim. Sınavla alakalı bir sorun olursa konu açıp beni etiketleyebilirsin müsait olduğum her zaman yardımcı olmaya çalışırım.
İşte benim aradığım böyle bilgi veren bir insan evladi. Teşekkür ediyorum <3
Teşekkür ediyorum, sosyal konusunda ne öneriyorsunuz peki? Fizik için bakacağım şimdi.
Valla anlık size her soru sormak isterdimNe demek rica ederim. Sınavla alakalı bir sorun olursa konu açıp beni etiketleyebilirsin müsait olduğum her zaman yardımcı olmaya çalışırım.
Vallahi anlık size her soru sormak isterdim
Hocam yok mu bi sosyal medyanız bir yerSorabilirsiniz hocam hiç sıkıntı yok. Benim hoşuma gider açıkçası iş güç yok bomboş oturuyorum. Bende sınava yeniden gireceğim de bu sene tık yok açıkçası![]()
Aynen öyle ben bu sene sadece türkçe ve matematik ve fen çalıştım geri kalanları vaktim olmadıBu sene sosyale hiç çalışmadım felsefe ve din tarih terif filan sormadılar Coğrafya da da harita kampı izlemiştim 2024 de girmeden önce 1 sene önce yani o bilgiler ile de Coğrafya'yı yaptım bu sene sosyali fulledim hiç vakit ayırmadanben tam gaz fen çalıştım.
Hocam yok mu bir sosyal medyanız bir yer
Türkçe de bir paragraf bir de dil bilgisi yeter.
Paragraf ---> 345 sıfır risk / paragrafın ritmi / hız ve renk (bu üçünü de kırtasiyede inceleyin hoşunuza gideni alabilirsiniz.)
Dil bilgisi ---> 3D dil bilgisi (3D olduğuna bakmayın temelden alıp ÖSYM seviyesine kadar çıkarır tüm dil bilgisini fulletir.)
Matematikte ise eğer temelseniz acil matematiğin ilacı TYT + bıyıklı matematik kampıyla götürürsünüz. İlk 12 konuyu adamakıllı bitirdikten sonra problemler ve geometriye başlarsınız sonrası da 345, orijinal, 3D diye gider inşallah.
Fizik ---> Özcan aykın kamp kitabı + palme / Bilgi Sarmal (ikisini de kırtasiyede inceleyin, hangisi hoşunuza giderse)
Kimya ---> temelseniz miray yayınları mükemmel olur.
Biyoloji ---> biyotik. Sadece bu kaynakla biyoloji fullenir.
mail bile olur iletişimde kalmak beni çok mutlu ederSosyal medya kullanmıyorum ama açmayı düşünüyorum. Bir tek burası var işte![]()
Mail bile olur iletişimde kalmak beni çok mutlu eder
Tamam hocam teşekkür ederim.Vallahi mail bile kullanmıyorum hocam inanır mısınız
Ben burayı kapatmam, günümün 3'te biri bu forumda geçiyor zaten. Beni takip edebilirsiniz isterseniz, bir durum olduğunda profilden bile yazışırız.
Hocam bir soru daha soracağım, TYT kaç ay da bitirmeliyim ne zaman AYT geçmeliyim sizce? Direkt konular bitti dediğinde tyt bitirmiş olmuyorum tam bitirdiğimi nasıl anlayabilirim? Full net çekerek bence saçmalık olur.Vallahi mail bile kullanmıyorum hocam inanır mısınız
Ben burayı kapatmam, günümün 3'te biri bu forumda geçiyor zaten. Beni takip edebilirsiniz isterseniz, bir durum olduğunda profilden bile yazışırız.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.