YKS 2026 için kamp tavsiyeleri

Teşekkür ediyorum, sosyal konusunda ne öneriyorsunuz peki? Fizik için bakacağım şimdi.

Bu sene sosyale hiç çalışmadım felsefe ve din tarih terif filan sormadılar Coğrafya da da harita kampı izlemiştim 2024 de girmeden önce 1 sene önce yani o bilgiler ile de Coğrafya'yı yaptım bu sene sosyali fulledim hiç vakit ayırmadan:)ben tam gaz fen çalıştım.

Sorabilirsiniz hocam hiç sıkıntı yok. Benim hoşuma gider açıkçası iş güç yok bomboş oturuyorum. Bende sınava yeniden gireceğim de bu sene tık yok açıkçası :D
Hocam yok mu bi sosyal medyanız bir yer

Bu sene sosyale hiç çalışmadım felsefe ve din tarih terif filan sormadılar Coğrafya da da harita kampı izlemiştim 2024 de girmeden önce 1 sene önce yani o bilgiler ile de Coğrafya'yı yaptım bu sene sosyali fulledim hiç vakit ayırmadan:)ben tam gaz fen çalıştım.
Aynen öyle ben bu sene sadece türkçe ve matematik ve fen çalıştım geri kalanları vaktim olmadı

Türkçe de bir paragraf bir de dil bilgisi yeter.
Paragraf ---> 345 sıfır risk / paragrafın ritmi / hız ve renk (bu üçünü de kırtasiyede inceleyin hoşunuza gideni alabilirsiniz.)
Dil bilgisi ---> 3D dil bilgisi (3D olduğuna bakmayın temelden alıp ÖSYM seviyesine kadar çıkarır tüm dil bilgisini fulletir.)

Matematikte ise eğer temelseniz acil matematiğin ilacı TYT + bıyıklı matematik kampıyla götürürsünüz. İlk 12 konuyu adamakıllı bitirdikten sonra problemler ve geometriye başlarsınız sonrası da 345, orijinal, 3D diye gider inşallah.

Fizik ---> Özcan aykın kamp kitabı + palme / Bilgi Sarmal (ikisini de kırtasiyede inceleyin, hangisi hoşunuza giderse)
Kimya ---> temelseniz miray yayınları mükemmel olur.
Biyoloji ---> biyotik. Sadece bu kaynakla biyoloji fullenir.

Arkadaşın önerisine katılıyorum
Fizik ---> Bilgi Sarmal
Kimya ---> temelim yoktu miraydan 1 kez anlayıp orbital çözdüm.
Biyoloji ---> biyotik. Sadece bu kaynakla biyoloji 17/1 yaptım

Vallahi mail bile kullanmıyorum hocam inanır mısınız :D

Ben burayı kapatmam, günümün 3'te biri bu forumda geçiyor zaten. Beni takip edebilirsiniz isterseniz, bir durum olduğunda profilden bile yazışırız.
Tamam hocam teşekkür ederim.

Vallahi mail bile kullanmıyorum hocam inanır mısınız :D

Ben burayı kapatmam, günümün 3'te biri bu forumda geçiyor zaten. Beni takip edebilirsiniz isterseniz, bir durum olduğunda profilden bile yazışırız.
Hocam bir soru daha soracağım, TYT kaç ay da bitirmeliyim ne zaman AYT geçmeliyim sizce? Direkt konular bitti dediğinde tyt bitirmiş olmuyorum tam bitirdiğimi nasıl anlayabilirim? Full net çekerek bence saçmalık olur.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı