YKS çalışmaya yeni başlamak

Bence günde 12 saat çalışmak size sadece zarar verir. Yavaş yavaş arttırın ve zor durumda olmadıkça bi yerde bırakın. Böyle hem kafanız almaz hem hiçbirşey bilmeyen halinizle 12 saat ders çalışmak işkence olur.
 
Yeterli. İnanın çok fazla olması da iyi değil. Çok uzun zaman çalışınca insan sonlara doğru bırakabiliyor ve emekleri boşa gidebiliyor ama 200-250 gün arası olunca insan az daha dişimi sıkarım, dayanırım diyor ve emeğinin karşılığını alabiliyor.

Hocam bu arada çok teşekkür ederim bugünden başlayacağım sanırım sizce sayısal ve mezunsunuz başlamadınız böyle bir çıkarım yaptım ama yanlışlık varsa düzeltirsiniz
 
Vallahi pek bilgili değilim sonuçta lise 2'ye gidiyorum ama bence ağırdan almalısın bir anda 12,13 saat çalışmak çok yorar ve faydası çok olmaz ilk hafta günd ara 1 ya da 2 saat ara ile 3,4 saat çalış bu çalışma süresini yavaştan arttır ve uyku düzenini koruyarak çalışmaya dikkat et.
 
Hocam bu arada çok teşekkür ederim, bugünden başlayacağım. Sanırım siz de sayısal öğrencisi ve mezunsunuz, başlamadınız. Böyle bir çıkarım yaptım ama yanlışlık varsa düzeltirsiniz.
Dediğiniz gibi, sayısal öğrencisiyim ve mezunum. Henüz başlamadım, biz de taşındık başka aksilikler falan oldu. Kısa süre içerisinde başlayacağım, ikimize de başarılar diliyorum.
 
Bazı şeyler zamanında yapılmalı 2 ay geçti neredeyse neden erkenden bir program kurup oturmadın? Bir de 12-13 saat nasıl çalışacaksın oda sorun neyse kendine uygun program yap otur zararın neresinden dönersen kardır oldu artık.
Dediğiniz gibi, sayısal öğrencisiyim ve mezunum. Henüz başlamadım, biz de taşındık başka aksilikler falan oldu. Kısa süre içerisinde başlayacağım, ikimize de başarılar diliyorum.

Kısa süre deme boş vaktin varsa otur.
 
Günde 12-13 saat çalışacağım diye kendinizi zorlamayın erkenden bıkarsınız. Yavaş yavaş tempoyu arttırın. İlk başlarda 2-3 saat yeterli olur, aydan aya ya da haftadan haftaya arttırın bunu.
 

Geri
Yukarı