YKS ders çalışma programı nasıl olmuş?

11. sınıfa geçen birisi için bence çok fazla, akşam 7 ile 11 arasındaki soru çözümlerini silebilirsiniz.
Eşit Ağırlık/Sözel düşünüyorsanız fen derslerinden 2'şer saat, sayısal düşünüyorsanız sosyal derslerinden toplam 6 saat kırpıp Paragraf ya da Problem için ayırabilirsiniz.

Yeniden yaptım ilk YKS başlangıç için iyi midir?

11. sınıfa geçen birisi için bence çok fazla, akşam 7 ile 11 arasındaki soru çözümlerini silebilirsiniz.
Eşit Ağırlık/Sözel düşünüyorsanız fen derslerinden 2'şer saat, sayısal düşünüyorsanız sosyal derslerinden toplam 6 saat kırpıp paragraf ya da problem için ayırabilirsiniz.

Aslında matematik temel konularini bilmeden problem çözmek yanlış olur diye düşünüyorum.

Eşit Ağırlık/Sözel düşünüyorsanız fen derslerinden 2'şer saat, sayısal düşünüyorsanız sosyal derslerinden toplam 6 saat kırpıp paragraf ya da problem için ayırabilirsiniz.

Sayisalciyim.

Bakar mısınız?

Dosya Ekleri

• IMG_20240721_155300.jpg
    IMG_20240721_155300.jpg
    140,3 KB · Görüntüleme: 22
Son düzenleme:
Aslında matematik temel konularini bilmeden problem çözmek yanlış olur diye düşünüyorum.
Problem sorunlarında fonksiyon bilginizi ölçmedikleri için sıkıntı olmaz. TYT matematikte 10-15 tane problem sorusu sorulduğunu düşünecek olursak ne kadar erken başlarsanız o kadar iyi.
Programı birkaç hafta deneyip kendi ihtiyaçlarınıza göre değiştirirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı