Pazarını boş bırakmaya devam et derim illa çalışırım diyorsan yarım gün çalış. Cumartesi full tekrar yapacaksan yeterli olur diye düşünüyorum.Cumartesi ve pazar uygun diye düşünüyorum.
Pazarını boş bırakmaya devam et derim illa çalışırım diyorsan yarım gün çalış. Cumartesi full tekrar yapacaksan yeterli olur diye düşünüyorum.Cumartesi ve pazar uygun diye düşünüyorum.
Pazarını boş bırakmaya devam et derim illa çalışırım diyorsan yarım gün çalış. Cumartesi Full tekrar yapacaksan yeterli olur diye düşünüyorum.
11. sınıfa geçen birisi için bence çok fazla, akşam 7 ile 11 arasındaki soru çözümlerini silebilirsiniz.
Eşit Ağırlık/Sözel düşünüyorsanız fen derslerinden 2'şer saat, sayısal düşünüyorsanız sosyal derslerinden toplam 6 saat kırpıp paragraf ya da problem için ayırabilirsiniz.
11. sınıfa geçen birisi için bence çok fazla, akşam 7 ile 11 arasındaki soru çözümlerini silebilirsiniz.
Eşit Ağırlık/Sözel düşünüyorsanız fen derslerinden 2'şer saat, sayısal düşünüyorsanız sosyal derslerinden toplam 6 saat kırpıp paragraf ya da problem için ayırabilirsiniz.
Problem sorunlarında fonksiyon bilginizi ölçmedikleri için sıkıntı olmaz. TYT matematikte 10-15 tane problem sorusu sorulduğunu düşünecek olursak ne kadar erken başlarsanız o kadar iyi.Aslında matematik temel konularini bilmeden problem çözmek yanlış olur diye düşünüyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.