YKS dil öğrencisi için Doping Hafıza mantıklı mı?

Edin Dzekoo

Hectopat
YDT de 50 nete kadar çıkıyorum TYT de 30 civarında kalıyorum. Sizce Doping Hafıza'dan paket alınır mı? Veya öneriniz ne olur?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır. İngilizce öğretmenliği okuyorum. Sosyal medaynı komple ing, ilizce yap ve bilmediğin kelimelere not al. Hocaların verdiği testleri ve arada deneme çöz yeter. TYT'ye çalışma kısmı ise sana kalmış sen bilrsinn.

Hayır. İngilizce öğretmenliği okuyorum. Sosyal medaynı komple ing, ilizce yap ve bilmediğin kelimelere not al. Hocaların verdiği testleri ve arada deneme çöz yeter. TYT'ye çalışma kısmı ise sana kalmış sen bilrsinn.
Telefon bilgisayar televizyon vs ingilizce zaten. Siz başka ne önerirsiniz ve hangi üniversitede okuyorsunuz?

Doping Hafıza kadar rezalet bir sistem yok. Ortaokul seviyesindeki öğrencilerin ihtiyacını anca karşılar.

İllaki koçluk almak istiyorsanız Baykuş Mentorluk veya 345 All Star gibi koçluk hizmetlerine bakabilirsiniz ama dil için koçluk almak bence saçma olur. Çünkü dilde önemli olan tek şey bir YDT'nin kendisi ki bunun koçlukla alakası yok. Tamamen çalışma ve ezberle alakalı.

Diğeri de TYT'de ki beleş netleri toplamak. Paragraf, problem ve basit sosyal fen konuları. Sadece bu saydıklarımdan 2-3 ay düzenli soru çözüp çalışırsanız 80 TYT yaparsınız ki bu dilci için Nirvana falandır yani.

Eğer biraz disiplinli vakit ayırabilecekseniz ve bütçeniz de uygunsa, anlatım-deneme-canlı koçluk ve soru çözdürme gibi birkaç parça ihtiyacı Doping Hafıza ile tek noktadan giderebilirsiniz. Biz kullandık, fayda gördük.

Ama eğer bilgisayar-tablet başında dikkatiniz dağılıyorsa, o zaman eski usül bir dersaneye yazılmak daha faydalı olabilir.

Doping Hafıza kadar rezalet bir sistem yok. Ortaokul seviyesindeki öğrencilerin ihtiyacını anca karşılar.

İllaki koçluk almak istiyorsanız baykuş mentorluk veya 345 all star gibi koçluk hizmetlerine bakabilirsiniz ama dil için koçluk almak bence saçma olur. Çünkü dilde önemli olan tek şey bir YDT'nin kendisi ki bunun koçlukla alakası yok. Tamamen çalışma ve ezberle alakalı.

Diğeri de TYT'de ki beleş netleri toplamak. Paragraf, problem ve basit sosyal fen konuları. Sadece bu saydıklarımdan 2-3 ay düzenli soru çözüp çalışırsanız 80 TYT yaparsınız ki bu dilci için Nirvana falandır yani.

Hocam benim kuzenim bu sene LGS'ye hazırlanırken kullanıyordu. Gerçekten berbat, 400 puan bile çekemedi.

Merhaba aldınız mı? Faydası oldu mu? YKS dil öğrencisiyim evde çalışma+ Doping Hafıza düşünüyorum mantıklı mı?

Hayır almadım, karar tamamen senin almadığım için bir yorum yapamıyorum. Ama İngilizceni geliştirmek istiyorsan tamamen İngilizceyle içli dışlı bir bütün olmalısın. Nereden ne kaparsan senin lehine.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı