YKS ek tercihi için üniversite önerisi

KeremKutayK

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba ek tercih dönemi başladı ve ben de ek tercih için üniversite bakıyorum. Birkaç üniversiteye gözüm takıldı ama bu ünileri bilmiyorum. Sizce iyi üniler mi diye sormak için bunu yazıyorum.

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi.
Çanakkale On Sekiz Mart üniversitesi.
Trakya Üniversitesi.
Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi.
Kayseri Üniversitesi
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi.
Sakarya Uyg. Bil. Üniversitesi.

Sizce bu üniversitelerden hangisi aralarında daha iyi? (akredite, eğitim kısacası her anlamda)

Merhaba ek tercih dönemi başladı ve ben de ek tercih için üniversite bakıyorum. Birkaç üniversiteye gözüm takıldı ama bu ünileri bilmiyorum. Sizce iyi üniler mi diye sormak için bunu yazıyorum.

Trakya Üniversitesi.
Kayseri Üniversitesi

Sizce bu üniversitelerden hangisi aralarında daha iyi? (akredite, eğitim kısacası her anlamda)
Sıralama ve hangi bölüm olduğunu yazmamışsın. Her üniversite farklı alanlarda en iyi eğitimini veriyor.

Trakya Üniversitesi.
Kayseri Üniversitesi

İtü odtü boğaziçi hariç hepsi aynı. Konum , ulaşım , imkan vs açısından hangisi senin için daha iyi ise onu tercih et

Kesinlikle katılmıyorum. Boş yorum.

URAP,WUR,QS. Üçünde de bu üç universite hariç devlet universitesi yok. Dolayısıyla hepsi aynı. Sıralamaları farklı diye kendinizi kandırıyorsunuz sadece. Girin bakın bakalım hangi universitenin profesoru yabancı atıf alan makale yayınlamış? Hangisinin öğretim görevlisi bir taşın altına elini koymuş? Mesnetsiz yorumlarınızla bu konu hakkında tartışmaya girme tenezzülünde bulunmayın lütfen.
Ha Marmara, Yıldız Teknik, Ege bir tık kalburüstü sayılabilir o da tartışmaya açık, net değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
URAP,WUR,QS. Üçünde de bu üç universite hariç devlet universitesi yok. Dolayısıyla hepsi aynı. Sıralamaları farklı diye kendinizi kandırıyorsunuz sadece. Girin bakın bakalım hangi universitenin profesoru yabancı atıf alan makale yayınlamış? Hangisinin öğretim görevlisi bir taşın altına elini koymuş? Mesnetsiz yorumlarınızla bu konu hakkında tartışmaya girme tenezzülünde bulunmayın lütfen.
Ha Marmara, Yıldız Teknik, Ege bir tık kalburüstü sayılabilir o da tartışmaya açık, net değil.
Arkadaşa hala katılmıyorum. Doğudaki random bir üniversite ile en basitinden aklıma gelen ilk üniversiteyi söyleyim Bursa Teknik ile bir tutuyorsan orada dur derim. Kalburüstü demiş bir de :D Bunları yazarken okuduğun bölümü ve üniversiteyi de söylersen sevinirim. Ortaya bilinmedik 2-3 terim fırlatıp yabancı makalelerde yok diyerek ytü, gtü, marmara gibi üniversitelere laf söyletmem. Gel tartış tillahımla. Boş yorum.

Sıralama ve hangi bölüm olduğunu yazmamışsın. Her üniversite farklı alanlarda en iyi eğitimini veriyor.

Üniversiteleri güncelledim bölümleriyle birlikte yazdım sence hangi sırayla yazmam lazım?

Çanakkale Onsekiz mart Üniversitesi (devlet üniversitesi)
Uluslararası ticaret ve işletmecilik.

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (devlet üniversitesi)
Uluslararası ticaret ve finansman.

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi (devlet üniversitesi)
Uluslararası ilişkiler.

Trakya Üniversitesi (Edirne) (devlet üniversitesi)

Sağlık yönetimi.

Sağlık yönetimi

Aksaray Üniversitesi (devlet üniversitesi)
Sağlık yönetimi.

Düzce Üniversitesi (devlet üniversitesi)
Sağlık yönetimi.

Mersin Üniversitesi (devlet üniversitesi)
Sağlık yönetimi.

Kesinlikle katılmıyorum. Boş yorum.
Kabaca arkadaş doğru söylemiş. Her üniversitenin eğitimi farklı ama avantaj ve dezavantajlarını toplayınca aynı hesaba denk geliyor.

Üniversiteleri güncelledim bölümleriyle birlikte yazdım sence hangi sırayla yazmam lazım?

Çanakkale Onsekiz mart Üniversitesi (devlet üniversitesi)
Uluslararası ticaret ve işletmecilik.

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi (devlet üniversitesi)
Uluslararası ilişkiler.

Sağlık yönetimi.

Sağlık yönetimi

Aksaray Üniversitesi (devlet üniversitesi)
Sağlık yönetimi.

Düzce Üniversitesi (devlet üniversitesi)
Sağlık yönetimi.

Mersin Üniversitesi (devlet üniversitesi)
Sağlık yönetimi.
Bir kaç yıl sakaryada yaşadım. Küçük, ulaşımı kolay bir şehir. Subünün çoğu bölümünü tavsiye ediyorlar. Mühendislik alanında İstanbul gibi diğer büyükşehirlerden gelen öğrencilerde oluyor. Bölüm hakkında birşey söylemem doğru olmaz fakat şehrin imkanları açısından memnun kalırsın. Öğrenci şehri.

Kabaca arkadaş doğru söylemiş. Her üniversitenin eğitimi farklı ama avantaj ve dezavantajlarını toplayınca aynı hesaba denk geliyor.

Birkaç yıl Sakarya'da yaşadım. Küçük, ulaşımı kolay bir şehir. Subünün çoğu bölümünü tavsiye ediyorlar. Mühendislik alanında İstanbul gibi diğer büyükşehirlerden gelen öğrencilerde oluyor. Bölüm hakkında bir şey söylemem doğru olmaz fakat şehrin imkanları açısından memnun kalırsın. Öğrenci şehri.

Ben urap sıralamasına da bakıyorum öyle birkaç üniyi eliyorum bu arada zannettiğiniz Sakarya üniversite değil bu uyg bilimler ünisi ve Türkiye geneline göre kötü.

Listemi bitirmiş sayılırım 2 üniversite daha yazacağım 2 tane bölüm var fakat bu bölümler hakkında fikir sahibi değilim. İktisat ve turizm işletmeciliği ikisi de sağlam ünilerde bu üniler çukurova iktisat ve dokuz eylül turizm işletmeciliği sizce bu son 2 yere bunları mı yazmalıyım? Bunları doldurmak için yazacağım bu yüzden en sonlara yazacağım ne olursa olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı