Ben dershane ile uğraşmıyorum. Eskisi gibi de değil çünkü. Hem fiyatlar hem de sınıf mevcutları çok çok arttı. Ben bu nedenle bu ücreti ödemek yerine sadece eksiğim olan derslerden birebir ders alıyordum ve işime yaradı ki bu sene de devam edeceğim aynı şekilde. Ama şunu söylemeliyim ki sadece düzgün bir İngilizce ile öğretmenlik kazanamazsınız her ne kadar hak etseniz de. Ve asıl soruyu cevaplayayım: Eğer baştan iplerini sıkı tutup da temelini oluşturmadıysanız işiniz çok zor. Ama imkansız değil. Tüm bu süre içerisinde kendinizi çevreden soyutlayarak ders çalışabilecek misiniz? Temel çok önemli. İnternetten de çalışmayı deneyebilirsiniz. Aklınıza kazınması için takviye videolar satın alabilirsiniz. Size çok bir şey söyleyemem çünkü aynı durumda değilim. Küçük bir önerim var, odaklanma probleminiz yoksa dershaneye gitmelisiniz. Tabii ki maddi sıkıntınız yoksa da.
Hayır, 8 ay çok kısa bir süre. Eğer 8 ayda temel atılabilseydi 4 yıl eğitim görmezdik.
Hedefinizin yüksek olmadığını varsayarak çok sıkı bir çalışma ile belki bir şeyler yapılabileceğini düşünüyorum. Meraktan soruyorum, dersleri hiç mi alakanız olmadı? Öyleyse çok kötü bir durum olmalı.