YKS için geç mi?

Draqula

Decapat
Daha fazla  
Merhaba 12. sınıf öğrencisiyim, AYT denemesine girmedim ve TYT 50 net civarı yapıyorum. Sadece 2 hafta paragraf çözdüm ve dershaneye gitmiyorum. Şimdi başlasam yetiştirebilir miyim acaba? Sayısal 50k hedefliyorum. Bu konuda bilgi verip yardımcı olacaklara teşekkür ederim.

1 ayda 40 TYT'den 70'e çıktım geçen yıl ve bir daha aşağısına düşmedim bir iki kere hariç. TYT halledilir ama dürüst konuşmam gerekirse AYT sıfırsa sayısal 50k çok zor şu anda. 7,5 ayımız var.
Yine de imkansız olduğunu düşünmüyorum OBP 75 falan değil ise. Sayısalda OBP rekabeti felaket etkiliyor çünkü.
TYT için tavsiyem konuları aşırı hızlı bitir yıl boyu denemeyle git. Max. Ocağın başına kadar TYT kesinlikle bitmiş olmalı.

AYT'de Eyüp b ile ilerle yala yut.
AYT Fen'de ben genel tekrar izlemiştim sadece geçen yıl, eşit ağırlıkçıydım. Deneme çözdüm, soru bankası çözmedim 15 net yaptım. Çok tavsiye verecek kadar bilgi sahibi değilim.

Ocağın başı bile çok geç. En süneceği vakit 1 Aralıktır ötesi sıralamadan kısar.

TYT olmadan AYT olmaz ama, böyle de bir gerçek var. Eşit ağırlık olsa direkt AYT sözeli Full'e derim ama sayısal için TYT bilgisi de lazım. 5.5 ayda AYT'de 60 net civarına çok rahat çıkılır.
Özellikle AYT konusunda matematiği fazlasıyla deneyimlediğim için bu konuda kesin konuşabiliyorum.

Ayt sıfır değil hiç deneme çözmedim çözsem yapabilirim belkide

Ocağın başı bile çok geç. En süneceği vakit 1 aralıktır ötesi sıralamadan kısar.
Daha başlamadım 1 ayda kısa süre seğilmi

TYT olmadan AYT olmaz ama, böyle de bir gerçek var. Eşit ağırlık olsa direkt AYT sözeli Full'e derim ama sayısal için TYT bilgisi de lazım. 5.5 ayda AYT'de 60 net civarına çok rahat çıkılır.
Özellikle AYT konusunda matematiği fazlasıyla deneyimlediğim için bu konuda kesin konuşabiliyorum.
Matematik için eyüp b den dinlemeye başlıyacağım temelim iyi olmasada var zorlanırmıyım çok

AYT sıfır değil hiç deneme çözmedim çözsem yapabilirim belki de

Daha başlamadım 1 ayda kısa süre seğilmi

Matematik için Eyüp bden dinlemeye başlayacağım temelim iyi olmasa da var zorlanır mıyım çok

Olabildiğince kendinizi zorlayın bilgi kapasiteniz ve anlama süreniz kişiden kişiye farklılık gösterebilir önemli olan sizin hedefiniz gideceğiniz üniversite ve planladığınız plan olmadı diye üzülmeyin tekrar girer daha iyi denersiniz şansınızı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı