YKS için günde 9 saat matematik çalışınca 20 net gelir mi?

Matematik temelin varsa bile en temelden tekrar anlayarak başlamanı öneririm. 9 saat ciddi bir süre rahat rahat halledersin zaten.

Matematik temelin varsa bile en temelden tekrar anlayarak başlamanı öneririm. 9 saat ciddi bir süre rahat rahat halledersin zaten.

Temelim yok temeli oluşturuyorum.

Matematik de seviyeniz nedir temeliniz var mı? Eğer belli bir süre boyunca matematik çalışırsanız netleriniz mutlaka yükselecektir. Şu anlık konu bazlı bitirmeye çalışın sadece.

Temelim yok sıfırdan oluşturuyorum bir makalede bir matematik hocasının sıfırdan başlayan bir öğrenci matematikte ancak 4-5 ayda 15 net seviyelerine çıkar demişti.

Bu adamı hakkıyla dinle ve ardından kendi çalışmalarını yaparsan yapabileceğini umuyorum. Gerçekten temelden ve sade anlattığını düşünüyorum hocam. Başarılar.

Bu adamı hakkıyla dinle ve ardından kendi çalışmalarını yaparsan yapabileceğini umuyorum. Gerçekten temelden ve sade anlattığını düşünüyorum hocam. Başarılar.

Tamamdır bugün hasta olduğum için yarın başlayacağım kitabı elime ulaştı.

Temelim yok temeli oluşturuyorum.

Temelim yok sıfırdan oluşturuyorum bir makalede bir matematik hocasının sıfırdan başlayan bir öğrenci matematikte ancak 4-5 ayda 15 net seviyelerine çıkar demişti.
Halledersin ya tyt matematiği konu bazlı bitir sonra kolay bi kaynak çözüp orta seviyeli kaynaklara geçersen 15 20 yi rahatlıkla bulursun. Tabi birde sınavın 2024'de ki gibi 40 sorunun 23 ü deneme yanılma olacak şekilde gelmemesini de ummak lazım. Deneme yanılmalı sorularda direkt sadece bakarak neyi deneyeceğini anlamak benim tahminimce hem ortaokuldan gelen bir temel ister hemde tyt de çok ustalaşmak ister.

Halledersin ya TYT matematiği konu bazlı bitir sonra kolay bir kaynak çözüp orta seviyeli kaynaklara geçersen 15 20'yi rahatlıkla bulursun. Tabii bir de sınavın 2024'te ki gibi 40 sorunun 23'ü deneme yanılma olacak şekilde gelmemesini de ummak lazım. Deneme yanılmalı sorularda direkt sadece bakarak neyi deneyeceğini anlamak benim tahminimce hem ortaokuldan gelen bir temel ister hem de TYT de çok ustalaşmak ister.

Açığa geçtiğim için bol bol matematik kaynağı eritebileyeceğim bu sene bıyıklı + aktif matematik sonra kolay düzey orta zor olarak bu sene içerisinde bitireceğim sizce çıkar mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı