- Katılım
- 5 Mayıs 2016
- Mesajlar
- 2.006
- Çözümler
- 4
Genç arkadaşlar bu konuları açarken birinin sihirli değnekle içine çalışma isteği sokacağını mı düşünüyor
. Hedeflediğin bir hayat varsa oturup çalış. Eğer yoksa bir şey yapmana gerek te yok.
Okuyayım yeter diyorsan 2 Türkçe sorusu çözüp girersin bir yere boşuna paranı ve zamanını da heba edersin o üniversitede.
Okuyayım yeter diyorsan 2 Türkçe sorusu çözüp girersin bir yere boşuna paranı ve zamanını da heba edersin o üniversitede.
Akdeniz hedefliyorum ama başaramayacağımı bildiğim için heveslenmiyorum. Mecbur okuyacağım, hiç eğlenmeden, hiç mutlu olmadan.Hocam fazla zamanın yok arkadaşların dediği gibi adamakıllı bir üniversiteye girmeyeceksen bir hedefin yoksa boşuna girme. Eğer tamam düzgün bir yer için çalışacağım diyorsan ilk hedef belirle hedefin olmadıktan sonra pek bir önemi yok bence.
Hangi bölüm? Bence iyice araştır düşük puanla gidebileceğin iyi bölümler vardır. 3-4 ay tembellik edip 1 yıl mezuna kalma. Heba etme 1 yılını.Akdeniz Üniversitesini hedefliyorum ve 3 aylık çalışma ile kazanır mıyım? Gerçi kazanmanın hayali bile fazla benim için.
Gastronomi (Ana hedef)Hangi bölüm?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.