Çok rahat alınır. Eğer bütçen varsa iPad ve Apple Pencil al satarken değer kaybetmez hatta modeline göre kâr bile edebilirsin ama bütçem yok diyorsan Samsung'un da çok güzel modelleri var ders çalışmak icin gayet uygun olan. Ayrıca tablet almak kitap almaktan çok daha mantıklı. Birincisi kitaplara verecegin para muhtemelen tablete verecegin paraya eşit olacak (bir AYT matematik soru bankasının 300-400 liraya satıldığı bu dönemde) ikinci olarak kitabı aldığın zaman satman çok zor ve kullandiktan sonra o kitap muhtemelen çöp olacak yani paran çöpe gidecek (soruları çözmüş olacaksin tabii ama ayrı konu) tabletteyse işin bittikten sonra güzel bir fiyata alıcı bulabilirsin. Üçüncü olarak ise tablette çok farklı şeyler yapabilirsin sadece ders olarak düşünme tableti cok işlevsel kullanabilirsin. Film-video izleyebilirsin, soru bankası ve deneme PDF'lerini ücretsiz indirerek soru çozebilirsin, oyun oynayabilirsin, çizim yapabilirsin, not tutabilirsin vs. sana bağlı. Dördüncü olarak tableti taşımak kitap taşımaktan çok daha kolay ve kompakt. Bir kitabi 300-400 gram aldığımızı varsayarsak günümüz ortalama tabletleriyle eş değer ve bir tabletin içinde yüzlerce kitap, not, video depolayabiliyorsun. Daha bir sürü şey var sayabilecegim her açıdan tablet daha mantıklı bence. Keşke diyorum bunca zamandır kitaplara tonla para verip çöpe atmak yerine bir tablet alsaydım da ortaokul-lisede kullansaydim.