YKS için TM'den MF'ye geçmek

Cage10

Hectopat
Daha fazla  
Kuzenim bu sene mezuna kaldı AYT matematik 30 net TYT matematik 32 net çıkarttı eşit ağırlıktı işletme istiyordu ama son zamanlarda işletmeden vazgeçti ve sayısaldan hazırlanıp ilk 50 bine girmek istediğini söyledi AYT fen sizce bir senede halledilebilir mi?

Kuzenim bu sene mezuna kaldı AYT matematik 30 net TYT matematik 32 net çıkarttı eşit ağırlıktı işletme istiyordu ama son zamanlarda işletmeden vazgeçti ve sayısaldan hazırlanıp ilk 50 bine girmek istediğini söyledi AYT fen sizce bir senede halledilebilir mi?
Halledilir. Çoğu sayısal AYT feni son 4 ayda öğreniyor zaten. Ama bunun en büyük katkısı 11.sınıftan temel olması. Ve arkadaşında bu olmayacak. O yüzden çok fazla gayret gerek. 24 sınavından 30 net matematikte çıkardıysa bence sayısaldan girmek daha mantıklı. Bence biyoloji hariç kimya ve fiziğe kasım gibi başlasın. Biyolojiye de mart nisan başlarsa rahatlıkla bitirir. Ayt biyolojiyi aylar önceden çalışıp soru bankası çözmek bana amelelik gibi geliyor. Öyle bir hataya düşmesin. Şahsen ben tyt ve ayt biyolojiyi son 1 ayda mayıs ayınca bitirdim bu sene. Ayt 10 net tyt'de 6 net yaptım. Sadece ezber olduğu için kolaylıkla yapılıyor. Fizik ve kimyada işler öyle değil bol soru çözmek gerek 2024 soruları bunu ispatlar nitelikte..

Technopat Haberler

Geri
Yukarı