YKS için yazılım fikri önerisi

yusuufyus

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, YKS için yazılım fikri arıyorum. Uygulamanın platformu fark etmez. İşlevli bir şey yapmak istiyorum hem öğrencilere faydalı hem benim için bir uğraş olur.

Ben lgs çalışırken çember alanı hesaplamak için vs. python ile basit programlar yazıp kullanıyordum. Biraz daha üstüne gidilse öğrenciler için yararlı olabilir. Porgrama da o işlemin kağıt üstünde nasıl yapılacağının formülü yazılırsa mis gibi.

Yapay zeka destekli tercih robotu.
çok mantıklı iyi fikir bu tercih dönemine yetişmez ama deneyecegım

Ben lgs çalışırken çember alanı hesaplamak için vs. python ile basit programlar yazıp kullanıyordum. Biraz daha üstüne gidilse öğrenciler için yararlı olabilir. Porgrama da o işlemin kağıt üstünde nasıl yapılacağının formülü yazılırsa mis gibi.
bunun için küçük uygulamalar yapılabilir aslinda

Mesela birkaç test yükleyip ders alanlarını girersin, insanlar testi çözer ve ne konuda eksikleri olduğunu görür. Konuları yıl boyunca bu şekilde takip ederek nerede ne kadar başarı sağladığını görebilirler.
bunlar çok yapıldı ve birkaç test bence yeterli olmaz ya

Merhaba, YKS için yazılım fikri arıyorum. Uygulamanın platformu fark etmez. İşlevli bir şey yapmak istiyorum hem öğrencilere faydalı hem benim için bir uğraş olur.

YÖK Atlas'dan data çekersin kullanıcının bölüm bilgisi ve sıralamaları bilgilerini isteyip muhtemel üniversite tercihlerini sunabilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı