YKS ilk 60.000 için ne zaman çalışmaya başlanmalı?

bububoorn

Femtopat
Sayısal bölüm olarak düşünürsek ilk 60.000 için kaç sene çalışmak yeterli olur? İki senem var, şimdi değil de son sene çalışmaya başlasam çok mu zor olur?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeşim 60 bin diye hedef koyma. Ben KHO istiyordum. Taban puanının 27 puan üstünde aldım. Kesin giderim 20 25 puan bile olsa artış yeter diyordum. 35 puan arttı bu sene.
Şimdiden çalış okumaz ise ve vasfın yoksa sistem kölesi olursun. Okumak derken iyi bir üniversite kazanmak yetmez. Kendini geliştirmek de önemli artık.
Yani yapabildiğinin en iyisinin yapmaya çalış.

Kardeşim 60 bin diye hedef koyma. Ben KHO istiyordum. Taban puanının 27 puan üstünde aldım. Kesin giderim 20 25 puan bile olsa artış yeter diyordum. 35 puan arttı bu sene.
Şimdiden çalış okumaz ise ve vasfın yoksa sistem kölesi olursun. Okumak derken iyi bir üniversite kazanmak yetmez. Kendini geliştirmek de önemli artık.
Yani yapabildiğinin en iyisinin yapmaya çalış.
istediğim bölüm 90.000 istiyor ondan garantiye almak için 60.000 dedim.

Son sene temelsiz başlarsan işin zor olur. Şimdi başlarsanız 30 bile olur. Son sene başladım ben toparlamam çok zor oldu.

Neden ki farklı planların mı var? Seni soruya boğdum ama özür dilerim.

Askeri üniversite.
Beli bu sene gitmem seneye çalışıp "başladım çalışmaya" KHO'ya gitmek istiyorum olmaz ise 2. Hedefim olan elektrik elektronik ve haberleşme mühendisliği.
Mezuna kaldim. Ya bu sene astsubay olacağım ya da mezun işte. Çok kararsızım...

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı