YKS optiğinde alan seçimi nasıl yapılır?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yahu hocam vakit kalırsa çözersin hiçbir şey olmaz, kafana takma bu kadar. Ama AYT matematik çok zaman alıyor. 2 saat kadar sürüyor.

Yahu hocam vakit kalırsa çözersin hiçbir şey olmaz, kafana takma bu kadar. Ama AYT matematik çok zaman alıyor. 2 saat kadar sürüyor.
Hocam matematik 2 saat sürüyor diyorsunuz, nasıl kafama takmayayım? Ben sözelide çözmek istiyorum

Hocam matematik 2 saat sürüyor diyorsunuz, nasıl kafama takmayayım? Ben sözelide çözmek istiyorum
Hocam sayısalcıysan hiç bulaşma oralara. Ben EA olduğum için ve matematik çözemediğim için sözel çözdüm.

Hocam burada sizin dediğinizden bahsetmiyor ki? Ben sayısal ve sözel derslerini çözmek istiyorum ama bu videoda sayısalın, eşit ağırlığın ve sözelin hangi dersleri çözmesi gerektiğini anlatıyor.

Hocam burada sizin dediğinizden bahsetmiyor ki? Ben sayısal ve sözel derslerini çözmek istiyorum ama bu videoda sayısalın, eşit ağırlığın ve sözelin hangi dersleri çözmesi gerektiğini anlatıyor.

Aslında anlatıyor. Hocam TYT'de bütün TYT testleri önüne gelecek Türkçe, sosyal, matematik ve fen hepsini çözeceksin. Sonra AYT başvurularında ise ÖSYM sitesi üzerinden parasını yatırıp oturumlara kaydolacaksınız burada eğer siz ben hem MF hem tm üzerinden tercih yapacağım diyorsanız hem fen hem matematik hem de Türkçe kuruna kaydolacaksın ve üçüne de gireceksin. Hepsinin sonucunda size tm ve MF puanı verilecek o puan ile de istediğiniz bölümleri tercih edeceksiniz.

Son düzenleme:
Hocam TM, TF ve TS diye 3 oturum var anladığım kadarıyla. Ben diyelim hepsine girmek istiyorum. Hepsini 180 dakika sürede mi çözeceğim?

Hocam TM, TF ve TS diye 3 oturum var anladığım kadarıyla. Ben diyelim hepsine girmek istiyorum. Hepsini 180 dakika sürede mi çözeceğim?
Hayır hepsi farklı saatlerde oluyor.

Son düzenleme:
Hayır hepsi farklı saatlerde oluyor.
Yanlış bilgi verme dostum. Sadece dil farklı saatte.

Evet 180 dakika sürede kitapçıktaki istediğin her şeyi çözebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…