YKS optiğinde alan seçimi nasıl yapılır?

Oturum muhabbeti falan yok mu hocam? Benim sözelim kendiliğinden iyi. Tarih ile iç içeyim, çocukluktan beri kitap ve makale okuduğum için Türkçe netim güzel. Lakin meslek lisesi makine öğrencisi olduğum için bu bölümden devam etmek istiyorum.

Otuurum muhabbeti nasıl oluyor hocam, süre sorunu oluyor mu? Ben dediğim gibi meslek lisesi makine öğrencisi olduğum için makine mühendisliğinden, yani sayısaldan devam etmek istiyorum ama sözelim çalışmadan bile çok iyi. O yüzden sayısal beceremezsem hukuk bile okuyabilirim diye düşünüyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yahu hocam vakit kalırsa çözersin hiçbir şey olmaz, kafana takma bu kadar. Ama AYT matematik çok zaman alıyor. 2 saat kadar sürüyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam burada sizin dediğinizden bahsetmiyor ki? Ben sayısal ve sözel derslerini çözmek istiyorum ama bu videoda sayısalın, eşit ağırlığın ve sözelin hangi dersleri çözmesi gerektiğini anlatıyor.

Hocam burada sizin dediğinizden bahsetmiyor ki? Ben sayısal ve sözel derslerini çözmek istiyorum ama bu videoda sayısalın, eşit ağırlığın ve sözelin hangi dersleri çözmesi gerektiğini anlatıyor.

Aslında anlatıyor. Hocam TYT'de bütün TYT testleri önüne gelecek Türkçe, sosyal, matematik ve fen hepsini çözeceksin. Sonra AYT başvurularında ise ÖSYM sitesi üzerinden parasını yatırıp oturumlara kaydolacaksınız burada eğer siz ben hem MF hem tm üzerinden tercih yapacağım diyorsanız hem fen hem matematik hem de Türkçe kuruna kaydolacaksın ve üçüne de gireceksin. Hepsinin sonucunda size tm ve MF puanı verilecek o puan ile de istediğiniz bölümleri tercih edeceksiniz.

Son düzenleme:
Aslında anlatıyor. Hocam TYT'de bütün TYT testleri önüne gelecek Türkçe, sosyal, matematik ve fen hepsini çözeceksin. Sonra AYT başvurularında ise ÖSYM sitesi üzerinden parasını yatırıp oturumlara kaydolacaksınız burada eğer siz ben hem MF hem tm üzerinden tercih yapacağım diyorsanız hem fen hem matematik hem de Türkçe kuruna kaydolacaksın ve üçüne de gireceksin. Hepsinin sonucunda size tm ve MF puanı verilecek o puan ile de istediğiniz bölümleri tercih edeceksiniz.
Hocam TM, TF ve TS diye 3 oturum var anladığım kadarıyla. Ben diyelim hepsine girmek istiyorum. Hepsini 180 dakika sürede mi çözeceğim?

Hayır hepsi farklı saatlerde oluyor.
Yanlış bilgi verme dostum. Sadece dil farklı saatte.

Hocam TM, TF ve TS diye 3 oturum var anladığım kadarıyla. Ben diyelim hepsine girmek istiyorum. Hepsini 180 dakika sürede mi çözeceğim?
Evet 180 dakika sürede kitapçıktaki istediğin her şeyi çözebilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı