YKS puan iyi mi?

Daha fazla  
Merhaba, YKS puan sonuçlarım resimde yazıyor. Ben YÖK Atlas sitesinden puanıma uygun bölümleri öğrendim fakat ücretsiz devlet üniversitesi çıkmadı. Acaba puanım ve sıralamam düşük olduğu için mi ücretsiz devlet destekli üniversite bölümleri çıkmadı? Yardımcı olur musunuz?

Ekran görüntüsü 2024-07-19 125025.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, YKS puan sonuçlarım resimde yazıyor. Ben YÖK Atlas sitesinden puanıma uygun bölümleri öğrendim fakat ücretsiz devlet üniversitesi çıkmadı. Acaba puanım ve sıralamam düşük olduğu için mi ücretsiz devlet destekli üniversite bölümleri çıkmadı? Yardımcı olur musunuz?

Eki Görüntüle 2257466

Önerim mezuna kalmanız çünkü en iyi olan sözelden bile 950kya girmişsiniz ve bu puana kötü 2 yıllıklar var sadece.(bazı 4 yıllıklar varmış)

Önerim mezuna kalmanız çünkü en iyi olan sözelden bile 950kya girmişsiniz ve bu puana kötü 2 yıllıklar var sadece.(bazı 4 yıllıklar varmış)

Belirtmemişim zaten 2 yıllık düşünüyorum. YÖK Atlas sitesinden İstanbul, ücretsiz, devlet olarak filtreledim ama hiçbir bölüm çıkmadı ücretsiz hiçbir bölüme giremiyor muyum?

Hocam bu puan ile gidilecek 2 yıllıklardan pek hayır gelmez, hem ortamından hayır gelmez hem öğretiminden hayır gelmez.

Hocam sıralamaya göre bölümlere nereden bakacağım? Ön lisans sitesinde sadece puana göre bölümler çıkıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı