Arkadaşlar selam. Şu an bilgide ön lisans okuyorum ama hayalimdeki meslek okuduğum bölüm kesinlikle değil. Oyun tasarımı okumak istiyorum hayalim bahçeşehirde okumak ama tam burs kazanmalıyım geçen sene 17k ile kapatmış ben 15 20k arasına girmek istiyorum. Eğitim hayatım pek parlak değil OBP 67 temelim yok sıfırdan sayısal kasmalıyım Temmuz'da 2 hafta evde olmayacağım bu sürede TYT fen videoları izlemeyi düşünüyorum. Ağustos ve eylül'de part işe gireceğim işten kalan zamanımın tamamını derse vereceğim. Ekim'de okulum başlıyor haftada 3 gün 6 7 saat geri kalan günler 12 saat çalışabilirim. Ekim'in ortasına kadar TYT mat ilk 12 konu TYT fen ve TYT geonun büyük bir kısmını bitirmek gibi bir planım var. Geri kalan 6.5 ayın 2.5 ayı fizik 2.5 ayı kimya 1.5 ayını biyoya ayırıp aynı anda geo TYT Sosyal TYT mat problemler ve paragraf kasmaya devam edeceğim son 1.5 ayda Full deneme. Planlama konusunda bu şartlarda konuların yetişip yetişemeyeceği hakkında YT de takip edebileceğim kanal ve kamplar hakkında yardıma ihtiyacım var.
Son düzenleyen: Moderatör: