Hocam sana ben direkt bana attığı mesajı atayım "kanka AYT başladım AYT matematikte Mert hocadan 1.5 gün bitiriyorum fizikte 1 gün bitiriyorum full 2 kitapla fizik ve matta çalıştığım yerlerin soruları çözüyorum( zaten bu günde 8 saati alıyor). Her pazarda haftalık tekrar yapıyorum, iki günde bir sabah 5.30'da kalkıp kütüphaneye gidene kadar TYT kimya çalışıyorum o da aradan çıksın sene sonu patlatmasın beni. Extra haftanın 3 günü 10 soru problem kalan 4 günüde 15 soru geometri çözüyorum yani verimsiz geçmiyor." Bence verim alıyorsa gayet iyi bir denge kurmuş ayrıca gymede gidiyor haftada 5 gün 2-3 saat sınav senesi seni taklaya getirmesin falan diyorum ama ben böyle iyiyim diyor sence eksikleri veya mantıksız gördüğün noktalar var mı hocam?
Güzel ilerliyor ama şu AYT'ye erken başlama hırsı neden var herkeste anlamıyorum, evet AYT kazandırır ve sınavın değil %60'ını bence %80'ini oluşturur ama TYT matematik ve Türkçeden hatırı sayılır netler yapmadan ve fenden bağlayıcı konuları öğrenmeden bu AYT'ye geçme isteği öğrenciye çok şey kaybettirir. O yüzden her şey zamanında olmalı ama yine de verim alıyorsa devam etsin.