Ailem benim tam destekçim. Aileniz ile ne sıktınız var? Merak ettim.Sanırım ailesiyle sorun yaşayan tek
Ailem benim tam destekçim. Aileniz ile ne sıktınız var? Merak ettim.Sanırım ailesiyle sorun yaşayan tek
Bence son 4-5 ay çok daha önemli. Yazın günde 1-2 saat çalışıp okul açılınca düzgün çalışmak bence daha iyi.Yazı iyi geçiren 5 adım öndedir.
Yazın 1 ayı yattım ben ya. Kalan aylarda 11. Konuları ile paragraf ve problem kastım.Yazı iyi geçiren 5 adım öndedir.
TYT döneminde paragraf probleme gereken önemi versen yeterlidir. TYT'yi düzgün bir şekilde bitirdikten sonra denemelerle pekiştirirsen unutma diye bir şey kalmıyor.
AYT'yi hallettin zamanda istediğin yeri kazanıyorsun.
Ailem benim tam destekçim. Aileniz ile ne sıktınız var? Merak ettim.
Bende tam tersi oldu. Etrafımdaki herkes deli gibi çalıştığı için ben de sıkı çalışmaya başlamıştım son aylarda.Bu sınava 2 kere girdim. Size verebileceğim en iyi tavsiye hep motive kalmanız. Gerçekten sonlara doğru hiç çalışasınız gelmiyor çünkü.
Ailenizi karşınıza alıp açıkça konuşmanız lazım hocam. Aileniz ile bir çatışmada olmanıza üzüldüm doğrusuSürekli çatışma halindeyiz, ve gerçekten bu tarz şeylerle uğraşmaktan planı uygulamaya hevesim ve zamanım kalmıyor.
Ailenizi karşınıza alıp açıkça konuşmanız lazım hocam. Aileniz ile bir çatışmada olmanıza üzüldüm doğrusu![]()
Ailenizin sizin motivasyonunuzu düşürmesine izin vermeyin hocam.İşin kötü kısmı burada başlıyor. İletişim kuramıyoruz adam gibi, kavgaya gidiyor sonu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.