YKS seneniz nasıl?

Yazı iyi geçiren 5 adım öndedir.
TYT döneminde paragraf probleme gereken önemi versen yeterlidir. TYT'yi düzgün bir şekilde bitirdikten sonra denemelerle pekiştirirsen unutma diye bir şey kalmıyor. :D
AYT'yi hallettin zamanda istediğin yeri kazanıyorsun.
Yazın 1 ayı yattım ben ya. Kalan aylarda 11. Konuları ile paragraf ve problem kastım.

Matematiği yarılmıştım. Matematik için iki kitap bitirmiştim. Ama geliştiğimi düşünmüyorum.

Bu sınava 2 kere girdim. Size verebileceğim en iyi tavsiye hep motive kalmanız. Gerçekten sonlara doğru hiç çalışasınız gelmiyor çünkü.
Bende tam tersi oldu. Etrafımdaki herkes deli gibi çalıştığı için ben de sıkı çalışmaya başlamıştım son aylarda.

Sürekli çatışma halindeyiz, ve gerçekten bu tarz şeylerle uğraşmaktan planı uygulamaya hevesim ve zamanım kalmıyor.
Ailenizi karşınıza alıp açıkça konuşmanız lazım hocam. Aileniz ile bir çatışmada olmanıza üzüldüm doğrusu :(

İşin kötü kısmı burada başlıyor. İletişim kuramıyoruz adam gibi, kavgaya gidiyor sonu.
Ailenizin sizin motivasyonunuzu düşürmesine izin vermeyin hocam.

Ailenizi sevmiyorsanız bu sınavı bir kaçış olarak düşünün ve istikrarlı olun.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı