YKS sonrası hala ders çalışmak istemek

pilotds

Hectopat
Yer
Edirne
Daha fazla  
Evet sınav geçti iyi kötü yaptık bir şeyler ama yani hala sınava çalışasım var. Oyun oynayayım dedim yok 1 saat bile olmadı dedim boş yani vakit kaybı. Şu an önüme test koysalar konu anlatımı olsa daha çok zevk alırım o kadar yani. O kadar şey öğrendik geceyi gündüze kattık bir sürü kitap aldık kuralları ezberledik her şey sonra geldi geçti hala geçmedi diyorum içimden. Sınav oldu bitti diye kabullenememek gibi bir şey yaşıyorum.

Şunu anladım ki bu sınav hayatın sonu ya da başlangıcı değil gelip geçici bir şey şimdiden çalışacak ve mezuna kalacak arkadaşlara başarılar ama bu sınava her şeyi bağlamak yapılacak en büyük hatadır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet sınav geçti iyi kötü yaptık bir şeyler ama yani hala sınava çalışasım var. Oyun oynayayım dedim yok 1 saat bile olmadı dedim boş yani vakit kaybı. Şu an önüme test koysalar konu anlatımı olsa daha çok zevk alırım o kadar yani. O kadar şey öğrendik geceyi gündüze kattık bir sürü kitap aldık kuralları ezberledik her şey sonra geldi geçti hala geçmedi diyorum içimden. Sınav oldu bitti diye kabullenememek gibi bir şey yaşıyorum.

Şunu anladım ki bu sınav hayatın sonu ya da başlangıcı değil gelip geçici bir şey şimdiden çalışacak ve mezuna kalacak arkadaşlara başarılar ama bu sınava her şeyi bağlamak yapılacak en büyük hatadır.
Aynı şeyi geçen yıl yaşadım. Son 1 ay çözdüğüm TYT Türkçe denemelerinden sonra sınava girdim, eve geldim, elim yine denemelere gitti :D "40 soru, hemen bir çözeyim." diye düşündüm, sınav bitmiş olmasına rağmen :D Aynı şeyi yaşayan birini görmek ilginç oldu.

Normaldir hocam :)

Bir çok insan sizin gibi tüm yılını tek bir amaca hizmet için kullandı. Şimdi bu amaç ortadan kalkınca eksiklik oluştu doğal olarak. Artık temiz bir tatil yapmanız gerek. Mezun düşünenler ise en azından ilk 1 ayını sakinleşmeye ayırsınlar bence. Son zamanlarda çok baskılı, presli bir dönemden geçtiniz. Rahatlamaya ihtiyacınız var.

Normaldir hocam :)

Birçok insan sizin gibi tüm yılını tek bir amaca hizmet için kullandı. Şimdi bu amaç ortadan kalkınca eksiklik oluştu doğal olarak. Artık temiz bir tatil yapmanız gerek. Mezun düşünenler ise en azından ilk 1 ayını sakinleşmeye ayırsınlar bence. Son zamanlarda çok baskılı, presli bir dönemden geçtiniz. Rahatlamaya ihtiyacınız var.

Hocam yani bilmiyorum 2 mezuna kaldım güzel çalıştım şimdi sanki bilmiyorum her şeyimi bu sınava bağlamıştım ve bitmesi tuhaf oldu açıkçası.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı