YKS tercihlerde ilk tercihten sonra daha iyi yerler yazılırsa ne olur?

Çok teşekkür ederim. 1 haftadır bunun stresini yapıyorum. Ya karışık yazarsam yerleşemezsem diye.

Tercih kılavuzunu da okudum. Bununla ilgili bir şey bulamadım. Rehberlikçi de 30k dan yazmaya başla sona doğru dedi. Şansına neresi gelirse diye. Ben de Trabzon istiyorum dedim. Sıraya göre yaz dedi öyle olunca Trabzon 20. sıraya geliyor. Ondan önce illa bir yer gelir istemediğim
Hocanız puanınızı sonuna kadar kullanmanız için yöntem önermiş size ki mantıksız diyemem ama illa Trabzon istediğiniz bölümü okuyacağım diyorsanız o yöntemi uygulayıp istemediğiniz bir yeri kazanmanın anlamı yok.

Hocanız puanınızı sonuna kadar kullanmanız için yöntem önermiş size ki mantıksız diyemem ama illa Trabzon istediğiniz bölümü okuyacağım diyorsanız o yöntemi uygulayıp istemediğiniz bir yeri kazanmanın anlamı yok.
Şimdi rehberlikçi mesaj atmış. İlk sırada Trabzon gelmezse zaten diğerleri de gelmez diye tercih robotu o tercihlere bakmaz diye. Bence de diğer arkadaşın yazdığı gibi bir okulun sıralaması geçen seneyle aynı olmaz ki zaten

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı