YKS tercihlerim için önerisi

fekete

Hectopat
Daha fazla  
Dostlar selam, bu tercih dönemi boyunca çok fazla konu açtım ve sonunda az buçuk tercihlerimi oluşturdum. İhtimaller açısından mutlu değilim ancak her şeyin hayırlısı.
YBS'lerden sonra 4-5 üniversite işletme yazdım ama ne kadar isterim bilmiyorum yani YBS kafama çok daha yatıyor ve istiyorum. Kararsız kaldığım nokta şu gelecek iş hayatımın içerisinde üniversite ismi çok önemli olmayacaksa işletme yazmak yerine üniversite olarak kötü ama yerleşme potansiyelim daha yüksek üniversiteleri yazmayı tercih ederim ama bu konuda işletme mi yoksa anlattığım gibi yerleşme potansiyelim yüksek YBS'ler mi kararsızım. Biraz fikirlerinize ihtiyacım var açıkçası.

1691496903750.png

Tercih listem şu an yukarıdaki gibi. Önerileriniz vesaire varsa açığım.

Hocam son tercih Kapadokya Üniversitesi gelir.

Onun geleceğini biliyorum ondan yazdım zaten hocam 1 milyonla kapatmış

Hocam son tercih Kapadokya Üniversitesi gelir.

1691509134177.png

Hocam bu 4 üniversite de gelme ihtimali var ama ne kadar gidilebilir üniversiteler bilmiyorum. Haklarında çok bilgi bulmakta zor oluyor. Aklımdaki asıl soru zaten işletme bölümlerinin önüne bunları yazıp bunlara mı gideyim yoksa işletme mi daha mantıklı?

Hocam Nevşehir'de yıllarca yaşamış biri olarak sakın yazmayın, öyle bir şehirde memnun ve mutlu olmanız neredeyse imkansız. Ha küçük bir Anadolu şehrinde yaşıyorsanız bir şey diyemem, ancak yine de siz bir tekrar gözden geçirin.

Hocam Nevşehir'de yıllarca yaşamış biri olarak sakın yazmayın, öyle bir şehirde memnun ve mutlu olmanız neredeyse imkansız. Ha küçük bir Anadolu şehrinde yaşıyorsanız bir şey diyemem, ancak yine de siz bir tekrar gözden geçirin.
Antalya'da yaşıyorum hocam ama bugün forumda bir arkadaş çok memnundu üniversiteden. Ben de büyük şehir olsun isterim hocam ama sıralama ortada.

Onun geleceğini biliyorum ondan yazdım zaten hocam 1 milyonla kapatmış

Eki Görüntüle 1894788

Hocam bu 4 üniversite de gelme ihtimali var ama ne kadar gidilebilir üniversiteler bilmiyorum. Haklarında çok bilgi bulmakta zor oluyor. Aklımdaki asıl soru zaten işletme bölümlerinin önüne bunları yazıp bunlara mı gideyim yoksa işletme mi daha mantıklı?
Hocam YBS okuyup kendini geliştir derim

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı