YKS ve OBP

Hocam 88 az degil tam olması gereken not 15 tatilde derslere yogunluk verin.
Hakkınızı fena yemişler bizde 85 ders ort olana en az 90 giriyorlar.
Bulundugunuz yerde onun gibi ortamı olan iyi bir lise varsa okul degistirin ama yoksa okul degiştirmeyi düşünmemenizi tavsiye ederim.
Bir de bilmeni isterim ki 9. sınıf 10. sınıfa göre cok daha zor. 9. sınıf 2. dönem toparlayamasan 10. sınıfta sansın olacaktır.

Hocam ben artık ağzımda kuş tutsam yaranamam dediğim gibi çünkü hazırlık senemde de yaptılar aynısını bu sene de yaptılar okulun genlerine işlemiş bu olay artık şu an bulunduğum okula giderken midem bulanıyor kafam orada değil başka bir okuldan boş kontenjan kovalıyorum en geç sene sonu ayrılıcam 4 sene sonra gireceği sınava LYS diyecek adamlara 90-100 girip geçmiş tüm öğretmenler onlarla yola devam etsinler ne diyeyim yani.

Bence bu gidişle kafayı yersin. Bir şeylerin keyfini çıkarmaya çalışmanı tavsiye ederim.

Kanka uzaklaştırma aldım ben zaten bir olaydan dolayı 1 saatlik dersin sınavına kopya ile girip yakalandığım için yani keyif alacak bir durum da yok kardeşim bulunduğum şehrin en iyi fen lisesine gidiyor birilerinin gölgesinde kalmak istemiyorum artık lakin onların lisesinde her sözlü 95-100 sadece sınavları dert ediyor, o 1 saatlik derste kopya çeksen sözlü uyarı bile vermezlerken onlara bana uzaklatirma verdiler ondan dolayı temeli şimdiden çok sağlam atmak istiyorum ama bazı etkenler izin vermiyor keyif çıkarma olayını uzaklaştırmadan önce yapıyordum artık yapabilir miyim bilmem.

Son düzenleme:
Kanka uzaklaştırma aldım ben zaten bir olaydan dolayı 1 saatlik dersin sınavına kopya ile girip yakalandığım için yani keyif alacak bir durum da yok kardeşim bulunduğum şehrin en iyi fen lisesine gidiyor birilerinin gölgesinde kalmak istemiyorum artık lakin onların lisesinde her sözlü 95-100 sadece sınavları dert ediyor, o 1 saatlik derste kopya çeksen sözlü uyarı bile vermezlerken onlara bana uzaklatirma verdiler ondan dolayı temeli şimdiden çok sağlam atmak istiyorum ama bazı etkenler izin vermiyor keyif çıkarma olayını uzaklaştırmadan önce yapıyordum artık yapabilir miyim bilmem.
Güzel kardeşim. Dersler ve okul önemli elbette, ama hayat tümüyle ders-okul-sınav değil. Derslerine zaten çalış, sözlüyü de yüksek istemen hakkın. Ben sadece yazdıklarına bakınca sağlıksız bir durum gördüm. 14 yaşında bu kadar kafaya takan birisi 20'li yaşlarda antidepresana düşer. Karar kılmış olduğun bölümü bilmiyorum fakat aşırı akademik bir hedefin yoksa bence bu yaşlarda yaratıcılığını, sosyal altyapını geliştirmen daha önemli. Bir daha bu yaşların geri gelmeyecek.

Hocam 88 az degil tam olması gereken not 15 tatilde derslere yogunluk verin.
Hakkınızı fena yemişler bizde 85 ders ort olana en az 90 giriyorlar.
Bulundugunuz yerde onun gibi ortamı olan iyi bir lise varsa okul degistirin ama yoksa okul degiştirmeyi düşünmemenizi tavsiye ederim.
Bir de bilmeni isterim ki 9. sınıf 10. sınıfa göre cok daha zor. 9. sınıf 2. dönem toparlayamasan 10. sınıfta sansın olacaktır.

Hocam neden böyle yapılıyor peki şimdi okul degistirsem gideceğim yer Anadolu lisesi ben eşit ağırlıkciyim 15 tatilde hiçbir şey yapamadım nasıl olsa emegimin karşılığını alamiyorum vermiyorlar bir okul veya bir öğretmen neden böyle yapar 75-88 aldığım ve tüm ödevlerini yaptığım dersin sözlüsü 80-80 verilmiş 9.sinif mufredati zaten çok çok yoğun ilk sınavlarda çok kötü şekilde çarptı ama ikincisinde duzelttim memnun olmadığım tek bir ders var neden böyle yapıyorlar kendi öğrencilerine okula çok iyi değil yani denemelerde olsun her şeyden belli oluyor ki 4 sene sonunda gireceği sınavın adını bilen 17-18 kişi var okulda.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı