YKS'de çalışarak istenilen netleri elde etmek çok mu abartı olur?

Katalonyayaslm

Centipat
Türkçe-35 net.
Sosyal-18 net.
Matematik-15 net.
Fen-9-10 net.
Edebiyat 22 net.
Sos 1
Tarih full, coğrafya full.
Sos 2
Tarih 10 net.
Coğrafya 11 net.
Felsefe 10 net.
Din 6 net.
Not: Matematik temelim şu an sıfır. Sıfırdan başlayacağım. Aynı şekilde diğer dersler de öyle. Türkçe dil bilgisi bitmek üzere.

Tek sıkıntı diploma notum 75. Hedefim sözel ilk 200. Boğaziçi tarih hedefim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeşim benim böyle yerlerde, başka insanlardan onay alıp onların kararına göre kendini şekillendirirsen zaten yapamazsın. Böyle sormak yerine koy anüsünü masaya yok et sınavı.

Ve 8 ayda matematikten 20 fenden de 15 yaparsın. Ben tyt fen de sadece kimya ve biyoloji çalışıp 2 tane de 10. Sınıf bilgisiyle fizik işaretleyip 15 yapmıştım.

Kardeşim benim böyle yerlerde, başka insanlardan onay alıp onların kararına göre kendini şekillendirirsen zaten yapamazsın. Böyle sormak yerine koy anüsünü masaya yok et sınavı.

Ve 8 ayda matematikten 20 fenden de 15 yaparsın. Ben tyt fen de sadece kimya ve biyoloji çalışıp 2 tane de 10. Sınıf bilgisiyle fizik işaretleyip 15 yapmıştım.
Her zaman bir özgüven lazım başlamak için bu durumlar gayet normal.

Türkçe-35 net.
Sosyal-18 net.
Matematik-15 net.
Fen-9-10 net.
Edebiyat 22 net.
Sos 1
Tarih full, coğrafya full.
Sos 2
Tarih 10 net.
Coğrafya 11 net.
Felsefe 10 net.
Din 6 net.
Not: Matematik temelim şu an sıfır. Sıfırdan başlayacağım. Aynı şekilde diğer dersler de öyle. Türkçe dil bilgisi bitmek üzere.

Tek sıkıntı diploma notum 75. Hedefim sözel ilk 200. Boğaziçi tarih hedefim.
Matematikden herkes korkuyor ama 15 net ulaşılabilir bence,en basit problemlerden bile 10 soru çıkıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı