YKS'de derece için nasıl çalışılır?

tk.ydn

Decapat
11. sınıfa geçeceğim. Şu an 10. sınıfın yazında geri kalan dönemde nasıl çalışmalıyım? Sadece 2 tane TYT sınavına girdim ve 55-60 falan yapabiliyorum. Matematik ancak 15 civarı geliyor. Hedefim Fransa ile yakın bağlarının olmasından dolayı Galatasaray Üniversitesi o olmazsa Türk Alman düşünüyorum. İstediğim bölüm bilgisayar mühendisliği ve bu istediğim üniversiteler de GSÜ 5000 TAÜ 8000 ile falan alıyor. Bunlara girebilmek için nasıl çalışmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim takip ettiğim kanallar böyle, günde 30 paragraf da var.
Matematik ve Geometri = Eyüp B
Fizik = Özcan Aykın
Kimya = Sinan İhtiyaroğlu
Biyoloji = Dr. Biyoloji
Coğrafya = Sayısalcılar için TYT Coğrafya kampı
Tarih = Soner Ardıç Tarih
Her konu bittikten sonra da soru çözümüyle iyice pekiştir. Ben özellikle kalan dönemde iyice geometri üstüne düşeceğim çünkü geometri temeli eksikse devamı gelmiyor 10. sınıf sonunda üçgen bilmediğim için konuları da takip edemedim sınavdan da beklediğimden düşük aldım.
Fonksiyonlar da limit türev integralin temeli sanırım, eksiğin varsa bunları kesin hallet.

Benim takip ettiğim kanallar böyle, günde 30 paragraf da var.
Matematik ve geometri = Eyüp b
Fizik = Özcan aykın.
Kimya = sinan ihtiyaroğlu.
Biyoloji = dr. Biyoloji.
Coğrafya = Sayısalcılar için TYT Coğrafya kampı
Tarih = Soner Ardıç Tarih
Her konu bittikten sonra da soru çözümüyle iyice pekiştir. Ben özellikle kalan dönemde iyice geometri üstüne düşeceğim çünkü geometri temeli eksikse devamı gelmiyor 10. sınıf sonunda üçgen bilmediğim için konuları da takip edemedim sınavdan da beklediğimden düşük aldım.
Fonksiyonlar da limit türev integralin temeli sanırım, eksiğin varsa bunları kesin hallet.

Siz tüm derslerden mi TYT'yi bitiriyorsunuz. Ben sadece matematik bakıyordum. Bir de günde kaç saat çalışıyorsunuz.

Siz tüm derslerden mi TYT'yi bitiriyorsunuz. Ben sadece matematik bakıyordum. Bir de günde kaç saat çalışıyorsunuz.
11 ve 12'de kafa rahat olsun diye bu yaz bitirme planım vardı ama yazın yarısı bitti ve ben çok kaytardım. 11'de bir yandan TYT bir yandan 11 konularını bitiririm yaza sadece 11 konularına çalışırım TYT'yi de deneme ve soru çözerek tekrar ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı