YKS'de en son saat kaçta tuvalete gidilebilir?

Zeki Kursat

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar saat 10'dan sonra girişler yasak. Sınav 10.15 de başlıyor biliyorum. Tuvalete gitmek için de son saat kaç acaba, bileniniz var mı?

Sınav süresince adayların tuvalet vb. ihtiyaçlarını gidermek için sınav salonundan çıkmaları kesinlikle yasaktır.

Raporlu bir rahatsızlığın yoksa hiçbir şekilde salondan çıkıp geri giremezsin. Sınavını bitirsen bile çıkamazsın, sana belli giriş/çıkış saat aralıkları verilir; onlar dışında çıkarsan sınavın geçersiz sayılır.

Arkadaşlar saat 10'dan sonra girişler yasak. Sınav 10.15 de başlıyor biliyorum. Tuvalete gitmek için de son saat kaç acaba, bileniniz var mı?

10:10 geçeden sonra sınıftan çıkmak yasak oluyor; 10:15'ten sonra sınıfa girmek yasak oluyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sınav süresince adayların tuvalet vb. ihtiyaçlarını gidermek için sınav salonundan çıkmaları kesinlikle yasaktır.
Onu biliyorum, sınav süresince gidilmediğini. Lakin 10.15 den önce gidiliyor ama kaça kadar onu unuttum. Bir de diyelim bize verilen kalem çürük çıktı diyelim, yazamıyoruz. Sınavın ortasında nasıl gözetmenden yeni kalem isteyeceğiz?

Onu biliyorum, sınav süresince gidilmediğini. Lakin 10.15 den önce gidiliyor ama kaça kadar onu unuttum. Bir de diyelim bize verilen kalem çürük çıktı diyelim, yazamıyoruz. Sınavın ortasında nasıl gözetmenden yeni kalem isteyeceğiz?
Öyle bir şey olmaz da olursa yardımcı olurlar, merak etme.

Onu biliyorum, sınav süresince gidilmediğini. Lakin 10.15'ten önce gidiliyor ama kaça kadar onu unuttum. Bir de diyelim bize verilen kalem çürük çıktı diyelim, yazamıyoruz. Sınavın ortasında nasıl gözetmenden yeni kalem isteyeceğiz?

Kalemin iki ucunu aç ya da kır. Ben kırma taraftarıyım, iki ucunu açarsan göze girme riski var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı