YKS'de matematik yapılmazsa ne olur?

Rakip elemeye çalışıyor.

Hocam peki kaynak öneriniz var mı? Temel kitaplardan sonra antrenmanlar bir de işte temel için kitaplar var elimde.

He de geç ya boş ver böyle tipleri. Sacını çekerdim ben senin yerinde olsam.😁 dinleme boş ver herkes kendi çalışmasına baksın.

Bencede peki kaynak öneriniz var mı matematik ve TYT diğer dersler için?

Hocam peki kaynak öneriniz var mı? Temel kitaplardan sonra antrenmanlar bir de işte temel için kitaplar var elimde.

Bencede peki kaynak öneriniz var mı matematik ve TYT diğer dersler için?
Konuları hallet önce sonra Aktif mat çöz bence. Ben çözmedim de çözenler bayağı memnun o kitaptan. Piyasada zaten adını duyurmuş kitaplar belli ama çoğu seviyene uygun değil şimdilik.

Konuları hallet önce sonra aktif mat çöz bence. Ben çözmedim de çözenler bayağı memnun o kitaptan. Piyasada zaten adını duyurmuş kitaplar belli ama çoğu seviyene uygun değil şimdilik.

Evet haklısınız aktif mat duymuştum ondan başlarım peki diğer dersler için sizce fark var mı kaynaklarda yoksa direkt kafama göre mi alayım.

Kanka matematiği 19 ayda çok kolay halledersin (tabii çalışırsan) onun dışı dil seçtiysen o yönde yeteneğin olduğunu düşünüyorum yani şu an endişelenecek bir şey yok. 2026 Temmuz'da beni bilgilendir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı