YKS'de neye ağırlık verilmeli?

• Konuyu başlatan zwit3x
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 102

zwit3x

Centipat
Daha fazla  
Öncelikle selamlar, 1 yılda en çok verimi hangi konulara çalışarak alabileceğimi sormak istedim. 2024'te saçma tercihler yüzünden 2025'te ise sebebini bilmediğim bir şekilde yerleşemedim, buraya yaptığım doğru ve yanlış sayısını bırakıyorum. Sayısalım berbat ötesi farkındayım. Hangi konulara ağırlık vermeliyim, hangi konuyu en hızlı şekilde kavrayabilirim? Yardım ederseniz sevinirim.

Dosya Ekleri

• 2025.png
    2025.png
    20,9 KB · Görüntüleme: 32
  • 2024.png
    2024.png
    20,6 KB · Görüntüleme: 34
Matematik ilk 12 konu ve problem bilmen çok kolay net getirir.Aynı şekilde paragraf da.Ek olarak da fen derslerinin ilk üniteleri de kolay net getiren konular arasındadır.

Öncelikle selamlar, 1 yılda en çok verimi hangi konulara çalışarak alabileceğimi sormak istedim. 2024'te saçma tercihler yüzünden 2025'te ise sebebini bilmediğim bir şekilde yerleşemedim, buraya yaptığım doğru ve yanlış sayısını bırakıyorum. Sayısalım berbat ötesi farkındayım. Hangi konulara ağırlık vermeliyim, hangi konuyu en hızlı şekilde kavrayabilirim? Yardım ederseniz sevinirim.
Dostum sayısal mı okuyacaksın bilmiyorum ama matematiğin temel konularını güzelce kavramadıktan pratik hale getirmediğin sürece bu iş işlemez. Temel konulara çalış. Fizik kimya gibi dersleri falan hocaların kamplarıyla yürüt. Matematiği de mert hoca öneriliyo baya. Temelden alıyosan iyi bir hoca.

öncelikle youtube'dan oynatma listeleri izleyerek fende netini 15 bandına çok rahat bir şekilde çıkarabilirsin. Ardından bir tane tyt mat kitabı alarak o kitabı kendi kendine bitirmeye yapamadığın konuları da tekrar izleyerek ilerletmeye çalış. Çok kısa zamanda maksimum verimi göreceğinden eminim.

Matematik ilk 12 konu ve problem bilmen çok kolay net getirir.Aynı şekilde paragraf da.Ek olarak da fen derslerinin ilk üniteleri de kolay net getiren konular arasındadır.
Anladım teşekkür ederim.

Dostum sayısal mı okuyacaksın bilmiyorum ama matematiğin temel konularını güzelce kavramadıktan pratik hale getirmediğin sürece bu iş işlemez. Temel konulara çalış. Fizik kimya gibi dersleri falan hocaların kamplarıyla yürüt. Matematiği de mert hoca öneriliyor bayağı. Temelden alıyosan iyi bir hoca.

Yok reis 2 doğru ile sayısal okuyamam zaten hedefim İngilizce Öğretmenliği ya da en azından Mütercim Tercümanlık.

öncelikle youtube'dan oynatma listeleri izleyerek fende netini 15 bandına çok rahat bir şekilde çıkarabilirsin. Ardından bir tane tyt mat kitabı alarak o kitabı kendi kendine bitirmeye yapamadığın konuları da tekrar izleyerek ilerletmeye çalış. Çok kısa zamanda maksimum verimi göreceğinden eminim.
Matematik de yukardaki arkadaşın dediği gibi ilk 12 konu.
Fen en son bakılsa da olur.
Türkçe de paragraf
Teşekkürler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı