YKS'de optikte bir ders başka derse kodlanırsa ne olur?

Umarım. Ya normalde yaşadığım olayları kolay unutmam fakat bu optik kodlama şeyini bir türlü hatırlayamıyorum.

Aklımda canlandırmaya çalışıyorum optiği fakat net bir görüntü alamıyorum.

Yani hocam ben bayağı hatırlamama rağmen yine de oluyordu yapacak bir şey yok başka şeylere takılmaktan başka. Sonuçta şunu unutmayın kaydırma yaptığınız falan kesin değil yani aksine çok düşük bir ihtimal.

Yani hocam ben bayağı hatırlamama rağmen yine de oluyordu yapacak bir şey yok başka şeylere takılmaktan başka. Sonuçta şunu unutmayın kaydırma yaptığınız falan kesin değil yani aksine çok düşük bir ihtimal.

Hocam optiği sınav esnasında 2-3 defa son 10 dakikada 2 defa kontrol ettim şıklarda problem yoktu fakat hangi dersin altına kodladığımı hatırlamıyorum sınav anında sıkıntı hissetmemiştim çıkışında da herhangi bir sıkıntı yoktu o günün akşamında geldi bu düşünce.

Sınavdan çıktıktan sonra kaydırma endişesi taşıyıp gerçekten kaydıran var mı?

Son düzenleme:
Arkadaşlar böyle bir takıntı aldı beni. Bu dönemki YKS'ye girdim ve aklımda şu an mat kısmını sos2 veya fene kodladım mı diye düşünüyorum. Siz de var mı böyle takıntılar varsa da sizin sonuçlar nasıl geldi?

Yüksek ihtimalle hem matematikten yaptığınız soruları (eğer boşsa optikte) tamamen boş olarak göreceksiniz hem de 2 dersin cevap anahtarı aynı olmadığı için 2. dersten çok yanlışınız çıkacaktır. Maalesef optiğe bakılıyor, yanlış kodlamalara acımazlar.

Umarım yanlış kodlamamışsınızdır.

Yüksek ihtimalle hem matematikten yaptığınız soruları (eğer boşsa optikte) tamamen boş olarak göreceksiniz hem de 2 dersin cevap anahtarı aynı olmadığı için 2. dersten çok yanlışınız çıkacaktır. Maalesef optiğe bakılıyor, yanlış kodlamalara acımazlar.

Umarım yanlış kodlamamışsınızdır.

Mantıken öyle olması gerekiyor zaten.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı