YKS'de tercih nasıl yapılmalı?

Ama hocam arada 200k fark var hititle sıkıntı olur mu?

Kesinlikle hayır hocam üniversite gelse yeter kafasıyla.

@Quantum9

@yusufylmz_26
O zaman en düşük sıralamayı en başa en yüksek ( en kötü ) olanları altlara yazın. Sonradan hangi üniyi istediğinize göre altlardakileri üstlere çekebilirsiniz. Selçuk'u falan üste alın mesela.

O zaman hocam Kastamonu ve hitit kesin gelir değil mi? (hitit ile benim sıralamam arasında 200k fark var gelir mi ki?)
Kesin diye bir şey yok.

O zaman hocam Kastamonu ve hitit kesin gelir değil mi? (hitit ile benim sıralamam arasında 200k fark var gelir mi ki?)
Üniye gireceksen istersen gireceğin üniversiteyi en alt sıraya yaz yinede o gelir sana. Başkasının ilk sıraya yazması onun gireceği anlamına gelmez.

Peki hocam Kastamonu gelme ihtimali yüzde kaç? Yüzdeye vurursak?

Kesin diye bir şey yok.

Üniye gireceksen istersen gireceğin üniversiteyi en alt sıraya yaz yinede o gelir sana. Başkasının ilk sıraya yazması onun gireceği anlamına gelmez.
Anladım hocam.

1 trakya, 2 hitit olursa kalmazsınız. Risk almam derseniz hitit kesin tutar.

Hocam emin misiniz ona göre yukarıya yazacağım Kastamonu ve Hitit'i?

@Quantum9

Anladım hocam.

Arkadaşın dediği gibi sıralama yetmeyince kesin diye bir şey yok ancak, tecrübem ve analize göre Kastamonu kesin gelir.

Anladım hocam.

@Quantum9
Selçuk üniyi de yukarılara yaz. Orası da iyi. Arkadaşın dediği okullar hakkında fikrim yok. Bu 3 üninin bölümlerini en üstlere yaz. Arkasını da sıralamaya göre döşe.

Arkadaşın dediği gibi sıralama yetmeyince kesin diye bir şey yok ancak, tecrübem ve analize göre Kastamonu kesin gelir.

Tamamdır hocam sağ olun mutlu oldum. Açıkta kalırım diye çok korkuyordum.
O zaman Kastamonu'yu ilk sırada bırakıyorum. Tercih listesini değiştireyim mi böyle kalsın mı?

@yusufylmz_26

@Quantum9

Tamamdır hocam sağ olun mutlu oldum. Açıkta kalırım diye çok korkuyordum.
O zaman Kastamonu'yu ilk sırada bırakıyorum. Tercih listesini değiştireyim mi böyle kalsın mı?

@yusufylmz_26

@Quantum9
İlk Kastamonu yazın, arkasına dediklerimi yazın yeterli. Fazla kurcalanacak bir durum yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı