YKS'de tercih yapıp mezuna kalınabiliyor mu?

Size de geçmiş olsun özel değilse ne yaşadınız, ben içimi döktüm sizde dökebilirsiniz.
Çok sağ ol bugün sınavda kare kodu yanlışlıkla koparırken yırtmış bulundum o stres ve heyecanla dikkat edemedim zaten sınav öncesi ev de tatsız bir olay yaşandı hiç dikkat edemedim ve bu 2. sınava girişim bir kağıt parçası yüzünden 2. mezun seneme kalabilirim ve bu benim için bir fırsat değil tamamen zaman kaybı hayatımdan fazladan 1 senemin gitmesi. Profilimde uzun uzadıya anlattım orada da bakabilirsin.

Size de geçmiş olsun özel değilse ne yaşadınız, ben içimi döktüm sizde dökebilirsiniz.

Hocalar ısrarla tutanak tuttuk bir sıkıntı olmaz sen sınavını çöz kafanı takma deseler de ben bunu beni rahatlatmak için yaptıklarını düşünüyorum. Eğer sorup öğrenebileceğin bir öğretmenin falan varsa çok mutlu edersin beni.

Harbi mi lan cok uzuldum şu an vallahi gecmis olsun.

Kanka karekodu normalde görevli öğretmenler koparıyor diye biliyorum sen neden yaptın ki?

Zaten OBP 70'lerde dolaniyordu kırık OBP'yle girince bayağı geriye ceker değil mi?

Hoca tam olarak yavaşta çekin o kendini salıyor zaten tarzında bir açıklamada bulundu.

Hocalar ısrarla tutanak tuttuk bir sıkıntı olmaz sen sınavını çöz kafanı takma deseler de ben bunu beni rahatlatmak için yaptıklarını düşünüyorum. Eğer sorup öğrenebileceğin bir öğretmenin falan varsa çok mutlu edersin beni.

Hoca tam olarak yavaşta çekin o kendini salıyor zaten tarzında bir açıklamada bulundu.
tamam da o karekod optigin üzerindeki yapıştırmalı karekodsa onu görevlinin yapması lazım. benim ve arkadaşlarımın sınıfında görevli öğretmenler sıra sıra dolaşıp yoklama kağıdının üzerine yapıştırmak için kendileri çıkarıp yapistirmislar. eger dediklerim dogruysa işi hukuk tarafina tasiyabilirsin sonucta onlarin yapmasi gereken bir sey.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı