YKS'ye 2 yıl kala tıp sıralamasına girilir mi?

SalçalıBaklava

Yoctopat
Daha fazla  
Merhaba. 11. sınıf sayısal öğrencisiyim ilk başta bazılarınızın diyeceği 'herkesin kapasitesi farklı ya da senin sınırın ne?'' diyecek olabilir, biliyorum ancak benim sorum acaba 2 yıl iyi bir süre mi güzel bir üniversitede tıp kazanmak için? Daha okulun biraz başlarında olduğumuz için şu anda rutin olarak 20 paragraf (ileride 40 yaparım) ve kitap okuyorum, 11. sınıfın ortalarına doğru yani TYT matematiği bitirmeye doğru artık rutine problem ve geometri eklemeyi düşünüyorum.
Sonrasına artık o zaman gelince bakarım. 9. sınıf duvara çarpmış gibi olmuştum, 10. sınıf biraz daha iyiydi 10. sınıf yaz tatilinde ise farkındalık yaşadım ve 11. sınıfta günlük ortalama en az 4-5 saat ders çalışıyorum hafta sonları 8 saate kadar çıkıyor, düşüncelerinizi merak ediyorum. TYT adına hiç denemeye girmedim bu arada. Matematiği bitirene kadar da girmem zaten.

Merhaba. 11. sınıf sayısal öğrencisiyim ilk başta bazılarınızın diyeceği 'herkesin kapasitesi farklı ya da senin sınırın ne?" diyecek olabilir, biliyorum ancak benim sorum acaba 2 yıl iyi bir süre mi güzel bir üniversitede tıp kazanmak için? Daha okulun biraz başlarında olduğumuz için şu anda rutin olarak 20 paragraf (ileride 40 yaparım) ve kitap okuyorum, 11. sınıfın ortalarına doğru yani TYT matematiği bitirmeye doğru artık rutine problem ve geometri eklemeyi düşünüyorum.
Sonrasına artık o zaman gelince bakarım. 9. sınıf duvara çarpmış gibi olmuştum, 10. sınıf biraz daha iyiydi 10. sınıf yaz tatilinde ise farkındalık yaşadım ve 11. sınıfta günlük ortalama en az 4-5 saat ders çalışıyorum hafta sonları 8 saate kadar çıkıyor, düşüncelerinizi merak ediyorum. TYT adına hiç denemeye girmedim bu arada. Matematiği bitirene kadar da girmem zaten.

Denemelere bilinçli olarak girmemek mantıksız en azından girip fen sosyal Türkçe ve matematik kısmında kendini görürsün ona göre davranırsın 2 sene içinde gayet rahat bir şekilde halledeceğine inanıyorum benim naçizane tavsiyem bu sene 11. sınıfı gayet güzel bir şekilde hallet oturttur çünkü 11i bilmeden 12ye geçersen kesin mezun gözüyle bakabilirsin kendine bol bol TYT denemesi çözüp 11 çalış.

Merhaba. 11. sınıf sayısal öğrencisiyim ilk başta bazılarınızın diyeceği 'herkesin kapasitesi farklı ya da senin sınırın ne?" diyecek olabilir, biliyorum ancak benim sorum acaba 2 yıl iyi bir süre mi güzel bir üniversitede tıp kazanmak için? Daha okulun biraz başlarında olduğumuz için şu anda rutin olarak 20 paragraf (ileride 40 yaparım) ve kitap okuyorum, 11. sınıfın ortalarına doğru yani TYT matematiği bitirmeye doğru artık rutine problem ve geometri eklemeyi düşünüyorum.

İki senede çok rahat halledersin işi ama bende bir YKS TYT öğrencisi olarak tek oturuşta 50 paragraf çözüyorum yani kuruyemiş gibi çerez gibi çözmen gerek paragrafları

İki senede çok rahat halledersin işi ama bende bir YKS TYT öğrencisi olarak tek oturuşta 50 paragraf çözüyorum yani kuruyemiş gibi çerez gibi çözmen gerek paragrafları.

Yaz tatilinde günlük 150-200 paragraf çözüyordum sonra ne oldu tabii direk sıkıldım ve daraldım sonra mecbur yavaşlama sürecine girdi paragraf çözme sayım.

Yaz tatilinde günlük 150-200 paragraf çözüyordum sonra ne oldu tabii direk sıkıldım ve daraldım sonra mecbur yavaşlama sürecine girdi paragraf çözme sayım.
O zamanlarda gereken çalışmayı yapmışsın zaten 40 olsa yeter yine sana yeterki soruları hızlı okuyup hızlı anla süre tut o daha çok verim kazandırır

Ben tek TYT matematikten korkmaktayım. AYT matematik yine de zaten yaparım çalıştığım için günlük.
Hocam TYT mat deneme cozerek halledilir. AYTnizi cok iyi tutun TYT ise berbat olmasin cok rahat guzel yer gelir. TYT harika olacak diye birsey yok. Denemelere girmeniz ve hatalara bakmaniz yeter.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı