YKS'ye 9. sınıfta çalışmaya başlanılır mı?

Devolve

Hectopat
Selam, LGS'den beklediğimden düşük bir sonuç aldım ve moralim çok bozuk. Bende bunu YKS'de telafi etmek istiyorum ve 9. sınıfta günde 1.5-2 saat ders çalışacağım. Sizce erkenden çalışmalı mıyım? Tarih ve edebiyat derslerine baktım ve bir kısmını yapabiliyorum. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Selam, LGS'den beklediğimden düşük bir sonuç aldım ve moralim çok bozuk. Bende bunu YKS'de telafi etmek istiyorum ve 9. sınıfta günde 1.5-2 saat ders çalışacağım. Sizce erkenden çalışmalı mıyım? Tarih ve edebiyat derslerine baktım ve bir kısmını yapabiliyorum. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
Günde kendini yormadan sakince yapabilirsin. Günde 2 saat yeterli. Haftasonları yazılı haftası hariç çalışmazsın olur biter.

9. sınıftan çalışmanın bir manası yok, hem daha YKS için aşırı erken, çalışacaksan 11. sınıfta başlka 9 aşırı erken hocam.

LGS'den çıktıktan sonra aynı bende senin gibi düşünüyordum.9.sınıfta bayağı çalıştım fakat 2.dönemi yorgunluk çöktü ve 10.sınıfta mumu diktim. Bence 9,10 yatış. 11 kalkış, 12 iş başı.

Dostum kesinlikle kendini yorma. 10.sınıfa giden biri olarak sana söylüyorum. YKS için düzgün çalışmaya 11'de başlamalısın. 10. sınıfta ise hafif hafif günde 10 soru falan çöz ki test çözmeye alış. 11'de seçeceğin alana bağlı düzgün planlı 10. sınıfa göre daha fazla çalış. 12'de zaten yat-kalk-çalış moduna geç :D

Technopat Haberler

Geri
Yukarı