YKS'ye girecek Technopat Sosyal'li dostlarımıza başarılar!

Hangi konular sıkıntı? Sayısal mı gireceksin?
Sayısal gireceğim. Ufak bir trigonometri ve fen içinde az tekrar yapmam lazım. Bilgi sorunlarında iki şık arası gidiyorum.

Eğer TYT mat soruları geçen seneki gibi olursa sürenin artması şahsen bana çok yarar. :D Geçen sene zamanım bitti, sırayla çözerek gidiyordum. 24 doğru 1 yanlış gelmişti matematik, zaman olsaydı 35'e kadar yolu vardı. :D

Benim Dil Bilgisi kısmım çok iyi de ben nedense paragraf sorularında çok yanlış yapıyorum :D Matematik maceram hala devam ediyor :D :D Allah herkesin yüzüne baksın, hayallerine istediği mesleğe kavuşturmayı nasip etsin. Sınava girmeden hemen önce ileride ne
Yapmak istiyorsanız onu düşünün ki stress yapmayın rahatlatın kendinizi :) Ben de gireceğim sınava, hadi bakalım :)
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
anlayan anladı :D :D

Bunun sebebi bilgi eksikliğinden dolayı olabilir. Daha çok bundan kaynaklanıyor.
Bazı sebeplerden dolayı fazla çalışmadım ve oturup bilgi ezberleyen birisi değilim.
Sadece ders esnasında ne duydum ise o :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı