Süre sadece senin için artmadıTYT ile aram iyiydi ve süre de arttı orta üstüne çıkarım. Ama AYT sıkıntı ya.
Süre sadece senin için artmadıTYT ile aram iyiydi ve süre de arttı orta üstüne çıkarım. Ama AYT sıkıntı ya.
Sayısal gireceğim. Ufak bir trigonometri ve fen içinde az tekrar yapmam lazım. Bilgi sorunlarında iki şık arası gidiyorum.Hangi konular sıkıntı? Sayısal mı gireceksin?
Bunun sebebi bilgi eksikliğinden dolayı olabilir. Daha çok bundan kaynaklanıyor.Bilgi sorunlarında iki şık arası gidiyorum.
Bazı sebeplerden dolayı fazla çalışmadım ve oturup bilgi ezberleyen birisi değilim.Bunun sebebi bilgi eksikliğinden dolayı olabilir. Daha çok bundan kaynaklanıyor.
MSÜ de öyleydi aynıdır geneEmin olmak için son kez sorayım. Yanımızda sadece su, kimlik ve giriş belgesi olacak değil mi?
Sınavda maske takmayı düşünmüyorum.Maskeni de unutma ama unutursan da verirler zaten![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.