yorgunsavascı999
Hectopat
Hemen hemen aynı durumu yaşıyoruz bende bu sene kazanamayacağım gibi çalışamıyorum psikolojik sorunlardan ötürü seneye bırakırsam ertelerim gene yaş olur 19 20 21 hadi geçmiş olsun hesabı.
Bence bir fabrikaya girin ve çalışmaya başlayın.
Hocam en azından belli bir para geçsin arkadaşın eline. 24 yaşından bahsediyoruz.Bence de olmuyorsa olmuyordur.
Olacak şey o galiba.Bence bir fabrikaya girin ve çalışmaya başlayın.
Hocam neyin triplerine giriyorsun? Hatırlamıyorum, insanlık hali. Yine de sen bilirsin.Beni adam yerine koymayan adama ben daha tek kelime etmem. Hayatta başarılar sana.
Her şey gönlünüzce olsun.Olacak şey o galiba..
Olacak şey o galiba.
Hocam neyin triplerine giriyorsun? Hatırlamıyorum, insanlık hali. Sana kötü bir şey demedim ki.
İnat edeceğine çok zor olmadığını varsayıyorum açtığın konuya girip bakmaya. Dediğim gibi, dolu dolu metin yazdım, amacım yardımcı olmaktı anlaşılan olamamışım giden zamanıma üzüldüm sadece.Olacak şey o galiba.
Hocam neyin triplerine giriyorsun? Hatırlamıyorum, insanlık hali. Yine de sen bilirsin.
Kesinlikle!Hocam fabrikaya girecekseniz dediğim gibi engelli kontenjanlarından ararsanız daha iyi olur daha rahat bulursunuz.
Ceza yemek istemiyorum. İyi Sosyaller.giden zamanıma üzüldüm sadece.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.