YKS'ye hazırlanılmasına rağmen e-Devlet'te asker kaçağı görünüyor

yakup_tz

Zeptopat
Daha fazla  
Merhaba, 2001 Ocak doğumluyum (23). 1 aydır yoklama kaçağı olarak görünüyorum. Lise mezunuyum fakat YKS'ye hazırlanıyorum. Derece yapıyorum, üniversite okuyacağım. Daha önce hiç tecil yapmadım, hastaydım ve hastaneyle uğraşmaktan son ay tecil ettiremedim. Askerliğimi nasıl tecil ettirebilirim, yardımcı olabilir misiniz detaylıca? Şimdiden teşekkürler.

Merhaba, 2001 Ocak doğumluyum (23). 1 aydır yoklama kaçağı olarak görünüyorum. Lise mezunuyum fakat YKS'ye hazırlanıyorum. Derece yapıyorum, üniversite okuyacağım. Daha önce hiç tecil yapmadım, hastaydım ve hastaneyle uğraşmaktan son ay tecil ettiremedim. Askerliğimi nasıl tecil ettirebilirim, yardımcı olabilir misiniz detaylıca? Şimdiden teşekkürler.
Askeri şubeye gidip tecil ettirmen lazım. Kimlik fotokopisi ve diploma çıktını da almayı unutma.

Liseden sonra 2 yıl tecil ediliyor normalde ama 23 yaşında nasıl olur bilemiyorum askerlik şubesine git en doğru bilgiyi onlar verir. Ama kaçak olsan bile öyle alıp götürme gibi bir şey olmuyor para cezasına çeviriyorlar,muhtemelen üniversiteye başlayana kadar idare edip tecil edersin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı