YKS'ye kadar konular yetişir mi?

pcmağduru1

Hectopat
Daha fazla  
Selam biraz klişe hatta bayağı bir klişe bir soru olacak ama.

Sayısal öğrencisiyim geçen seneki sınava çok az kitap yüzü görerek girdim ve 400 bin yaptım.

Bu seneki hedefim bunu 50 bine çekmek.

Şu an saat 9 da derse başlayıp 10'a kadar problem 15.00'e kadar AYT matematik ve 20.00a kadar da AYT fen çalışıyorum.

AYT netlerime bakmadım fakat TYT netlerim 70 civarlarında.(hedef 85 90 arası.)

Sakarya yazılım mühendisliği istiyorum.

AYT matematiğim bitmek üzere ve üstünden sınava kadar 1 kere daha geçmek istiyorum temelimin ve yorum yeteneğimin iyice sağlamlaşması adına.

Sizce bu kadar süreç bu süreye sığar mı? Herhangi bir tavsiyeniz veya söylemek istediğiniz bir şey varsa sabırsızlıkla bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam biraz klişe hatta bayağı bir klişe bir soru olacak ama.

Sayısal öğrencisiyim geçen seneki sınava çok az kitap yüzü görerek girdim ve 400 bin yaptım.

Bu seneki hedefim bunu 50 bine çekmek.

Şu an saat 9 da derse başlayıp 10'a kadar problem 15.00'e kadar AYT matematik ve 20.00a kadar da AYT fen çalışıyorum.

AYT netlerime bakmadım fakat TYT netlerim 70 civarlarında.(hedef 85 90 arası.)

Sakarya yazılım mühendisliği istiyorum.

AYT matematiğim bitmek üzere ve üstünden sınava kadar 1 kere daha geçmek istiyorum temelimin ve yorum yeteneğimin iyice sağlamlaşması adına.

Sizce bu kadar süreç bu süreye sığar mı? Herhangi bir tavsiyeniz veya söylemek istediğiniz bir şey varsa sabırsızlıkla bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

1 Saat sadece probleme çok fazla eğer konu çalışıyorsan çalışma sadece zorlandığın problem konularından video izle geç ilyas güneş problemlerde gerçekten temelden alıyor anlamadığın konularda videolarını izle sadece. Problem için 30 dk civarı ayırman yeterli zaten genelde branş denemelerinde 10 15 arası soru oluyor. Paragraf ve TYT mat denemelerini ihmal etme sabah mutlaka onlardanda birer tane deneme çöz yanlışlarını beklet günün sonunda kontrol eder doğrusuna bakarsın. AYT matematik bitmek üzereyse Limit türev veya integralden birindeysen AYT mat denemelerinede başlayabilirsin net durumunu ölçmek için. Şu an seviyene göre AYT konuların bitince Eyüp b veya barış çelengin AYT soru bankalarından birinden sadece zor soruların olduğu kısımları çöz kolayları çözme vakit kaybı olur (bana kalırsa barış çelen gereksiz zor Eyüp b yeterli hatta net durumuna göre onu bile çözmeyebilirsin direkt konular bitince AYT denemesinede başlayabilirsin.) AYT fende kimya diğerlerine göre daha kolay hatta bence AYT fende en zor ders biyoloji o yüzden fen kısmında kimya ve fizik çalışman daha isabetli olur ha biyolojide zorlanmam diyorsan o ayrı onu da çalışabilirsin. Haftanın 1 günü 1 2 saat civarında mutlaka genel bir tekrar yap özellikle sözel kısımlarda. Ve son olarak da haftalık olarak 1 2 tane genel deneme çöz eğer deneme kulübüne kayıtlıysan onlar yeteri kadar deneme yapıyorlar zaten evde ekstra çözüp vakit kaybetme.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı