YKS'ye nasıl çalışılmalı?

IUIOI

Centipat
Katılım
27 Ağustos 2023
Mesajlar
48
Soruyu biraz daha açmak istiyorum. Kendime göre bir plan yaptım: Bu yaz, 70 gün kampına kadar aktif olarak matematik çalışmayı bitirmek. Bunun yanında her gün sıfırdan geometri ve limit, paragraf çözmek. Tatilin bitmesine 70 gün kala kampa başlayıp tatil sonunda TYT matematiğini tam anlamıyla bitirmeyi planlıyorum (Kenan Kara’nın geometri kampıyla da ilerleyeceğim). Tatil sonunda, her gün paragraf çözdüğüm için (sosyal bilgilerim de iyidir) 75 - 80 netlere ulaşmayı hedefliyorum. Ancak çoğu yerde insanlar doğrudan TYT’yi bitirmekten bahsetmiş. 10. sınıf yazında bunu denedim ve imkansız olduğunu gördüm. 90 günde kimse TYT’yi bitiremez; bitirse bile hiçbir şey anlamaz. Sizlere sorum şu: Sizce yaz planım mantıklı mı? Eksikleri neler? Şimdiden teşekkürler.

Soruyu biraz daha açmak istiyorum. Kendime göre bir plan yaptım: Bu yaz, 70 gün kampına kadar aktif olarak matematik çalışmayı bitirmek. Bunun yanında her gün sıfırdan geometri ve limit, paragraf çözmek. Tatilin bitmesine 70 gün kala kampa başlayıp tatil sonunda TYT matematiğini tam anlamıyla bitirmeyi planlıyorum (kenan Kara'nın geometri kampıyla da ilerleyeceğim). Tatil sonunda, her gün paragraf çözdüğüm için (sosyal bilgilerim de iyidir) 75 - 80 netlere ulaşmayı hedefliyorum. Ancak çoğu yerde insanlar doğrudan TYT'yi bitirmekten bahsetmiş. 10. sınıf yazında bunu denedim ve imkansız olduğunu gördüm. 90 günde kimse TYT'yi bitiremez; bitirse bile hiçbir şey anlamaz. Sizlere sorum şu: Sizce yaz planım mantıklı mı? Eksikleri neler? Şimdiden teşekkürler.

Düzeltme: Soruyu biraz daha açmak istiyorum. Kendime göre bir plan yaptım: Bu yaz, 70 gün kampına kadar aktif matematik kitabını bitirmeyi. Bunun yanında her gün sıfır geometri ve limit, paragraf soru bankası çözmeyi planlıyorum. Tatilin bitmesine 70 gün kala kampa başlayıp tatil sonunda TYT matematiği tam anlamıyla bitirmeyi planlıyorum (kenan Kara'nın geometri kampıyla da ilerleyeceğim). Tatil sonunda, her gün paragraf çözdüğüm için (sosyal bilgilerim de iyidir) 65 - 75 netlere ulaşmayı hedefliyorum. Ancak çoğu yerde insanlar doğrudan TYT'yi bitirmekten bahsetmiş. 10. sınıf yazında bunu denedim ve imkansız olduğunu gördüm. 90 günde kimse TYT'yi bitiremez; bitirse bile hiçbir şey anlamaz. Sizlere sorum şu: Sizce yaz planım mantıklı mı? Eksikleri neler? Şimdiden teşekkürler.
 
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı