YKS'ye nasıl çalışılmalı?

Eskinin seki

Decapat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba, TYT AYT ikisinin de girip ataması olan bir bölüme gitmek istiyorum fazla yükseklerde gözüm yok ortalama bir memurluk istiyorum falan TYT AYT'ye nasıl çalışmalıyım? İlk TYT'yi bitirip AYT'ye geçecektim ama YT'deki hocalar ve yorumdakiler ikisini aynı anda başlamalısınız diyor nasıl yapmalıyım? Plan yapamıyorum hiç kaç gündür uğraşıyorum ama ayarlayamiyorum bir türlü ilk TYT bitirmeyi düşündüğüm için TYT kitaplarını almıştım AYT başlayınca alırım diyordum ama ne yapmalıyım sizce?

Öncelikle fazla işsiz kalma mesleesini düşünmeyeceksin, önce netleri artıracaksın. İyi bir ünide ortalama bir mühendislik seni çom rahat memur yapar fakat kpss'ye girmen gerekecek bunu da unutma. İkinci olarak Tyt Ayt sıradı konusu sandığından daha önemsiz. TYT Ayt'nin altyapısı olduğu için önce TYT'yi bir yere getirmellisin ama her konu da bağlantılı olmadığı için tamamen TYT bitsin diye beklemek seni mezuna kadar bıraktırır. Plan yapamaman konusunda koçluk düşünebilirsin. Araya makas koyan koçluk firmalarındansa direkt derdce öğrencisinden almak istersen ulaşabilirsin 📥. Son mesele kitap meselesi. En ufak bir cihazin bile varsa basta ayt için pdf'ten ilerleyebilirsin pdf bulman için yardımcı olurum. Denemeler dışında pdf ile kağıt kaynak çok fark etmiyor zaten.

Öncelikle fazla işsiz kalma mesleesini düşünmeyeceksin, önce netleri artıracaksın. İyi bir üniversite de ortalama bir mühendislik seni çom rahat memur yapar fakat KPSS'ye girmen gerekecek bunu da unutma. İkinci olarak TYT AYT sıradı konusu sandığından daha önemsiz. TYT AYT'nin altyapısı olduğu için önce TYT'yi bir yere getirmellisin ama her konu da bağlantılı olmadığı için tamamen TYT bitsin diye beklemek seni mezuna kadar bıraktırır. Plan yapamaman konusunda koçluk düşünebilirsin. Araya makas koyan koçluk firmalarındansa direkt derdce öğrencisinden almak istersen ulaşabilirsin 📥. Son mesele kitap meselesi. En ufak bir cihazin bile varsa basta AYT için PDF'ten ilerleyebilirsin PDF bulman için yardımcı olurum. Denemeler dışında PDF ile kağıt kaynak çok fark etmiyor zaten.

Kitaplar için teşekkürler ama koçluk için bütçem yok o yüzden olan yapamıyorum olan yapsam plana uyuyorum o yönden sıkıntım. Nasıl halledebilirim bu planı bir de TYT'yi nereye kadar halletmek lazım.

Kitaplar için teşekkürler ama koçluk için bütçem yok o yüzden olan yapamıyorum olan yapsam plana uyuyorum o yönden sıkıntım. Nasıl halledebilirim bu planı bir de TYT'yi nereye kadar halletmek lazım.
Kanka açıkçası plan yapamıyorsan plansız şekilde ilerleyebildiğin kadar ilerle metoduyla ilerleyeceksin. zaten müfredatlar var. günde 2 3 ders seçip çalışabildiğin kadar çalışacaksın. zaten az bir süren var bir de planla programla kafayı bozma bence

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı