YKS'ye ne zaman çalışmaya başlanmalı?

SadeceEfe

Hectopat
Merhaba şu anda 10. sınıfım fakat 9. sınıf ile alakalı aklımda çok az şey var sorum şu YKS'ye ne zaman çalışmaya başlamam lazım 11. sınıf diyor çoğu kişi ama kafam şu an çok karışık. Ne yapacağım bilmiyorum, ormanın içinde avlanmış sincap gibiyim yardımcı olursanız sevinirim.

Çok gecikmişsin, en iyisi hiç başlama (!). Bunun için belirli bir zaman yok. Ama bana kalırsa 12. sınıfta çalışmak bile yeterli.

Merhaba şu anda 10. sınıfım fakat 9. sınıf ile alakalı aklımda çok az şey var sorum şu YKS'ye ne zaman çalışmaya başlamam lazım 11. sınıf diyor çoğu kişi ama kafam şu an çok karışık. Ne yapacağım bilmiyorum, ormanın içinde avlanmış sincap gibiyim yardımcı olursanız sevinirim.
Yksye girecek biri olarak söylüyorum ne kadar erken başlarsan o kadar ileride rahat edersin.

TYT'yi 10. sınıfta azar azar halledebilirsen 11'de rahat edersin. 11'de 11'i halledebilirsen 12'de çok rahat edersin. 12'de 12'yi güzelce halledebilir ve sonuç olarak sınava güzelce çalışmış olursan sınavda da rahat edersin. Sınavda rahat edersen... 👀

Matematik konularını iyi öğren onun dışında hayatı yaşa derece yapmak için bile şu anda çalışmak çok erken.

TYT'yi 10. sınıfta azar azar halledebilirsen 11'de rahat edersin. 11'de 11'i halledebilirsen 12'de çok rahat edersin. 12'de 12'yi güzelce halledebilir ve sonuç olarak sınava güzelce çalışmış olursan sınavda da rahat edersin. Sınavda rahat edersen... 👀

Hocam 9'a ne oldu ama? Çok soru çıkmıyor mu oradan.

ben 11 de çalışmaya başladım , özel okula gidiyorum hem TYT hem AYT dersleri görüyorum. fakat yurtdışı düşündüğüm için YKS ye girmeyi düşünmüyorum eğer nasip olursa polonya , Finlandiya , avusturya düşünüyorum. Eğer yaparım dersen 10. sınıfta 10'u öğren , yaz tatilinde yeterli iradeye sahip olursan ingilizceye asıl. Yurtdışına açılır önün.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı