YKS'ye son bir ay kala ne yapılmalı?

Yer
...
Daha fazla  
Merhaba,
2021 yılının haziran ayında yapılacak olan üniversite sınavına gireceğim, ilk oturumuna.
Hedef ne olarak sorarsanız. 260-270 ham puana ihtiyacım var TYT için. Konu anlatımlı soru bankaları ve denemeler çözüyorum ama denemeyi normal bir deneme gibi çözmedim hiç, normal soru çözer gibi çözdüm hep.
Bu süre zarfında bu puanı almam için ne yapmamı önerirsiniz? Teşekkür ederim.

Merhaba,
2021 yılının haziran ayında yapılacak olan üniversite sınavına gireceğim, ilk oturumuna.
Hedef ne olarak sorarsanız. 260-270 ham puana ihtiyacım var TYT için. Konu anlatımlı soru bankaları ve denemeler çözüyorum ama denemeyi normal bir deneme gibi çözmedim hiç, normal soru çözer gibi çözdüm hep.
Bence bu 1 Ay içinde gerçek sınavdaymışsınız gibi her 3 günde bir deneme çözün.
Bence bu 1 Ay içinde gerçek sınavdaymışsınız gibi her 3 günde bir deneme çözün.
Bir deneme çözdüğünüzde diğer denemeye başlayana kadar yanlışlarınıza çalışın.

Merhaba,
Ders çalışmanı öneririm.

Son 24 gün kala ciddi çalışarak hedefimin çok üstünde bir üniversite kazanmıştım. Ben son güne kadar çalışmayı tercih ettim, sınava giderken bile ufak notlar hazırlayıp çalıştım. Haftada 3-4 deneme çözebilirsin veya her gün de çözebilirsin. Kendini en zora hazırlarsan sınavın o kadar kolay geçer.

Son 24 gün kala ciddi çalışarak hedefimin çok üstünde bir üniversite kazanmıştım. Ben son güne kadar çalışmayı tercih ettim, sınava giderken bile ufak notlar hazırlayıp çalıştım. Haftada 3-4 deneme çözebilirsin veya her gün de çözebilirsin. Kendini en zora hazırlarsan sınavın o kadar kolay geçer.

Hedefiniz kaçtı ve kaç getirdiniz tam olarak hocam?

Hocam çözdüğüm paragraflar sanki İngilizce gibi bir şey anlamıyorum vallahi. Bazıları hariç.
Paragraf soru bankası önerecek var mı aranızda ?

Son düzenleme:
Son 24 günden önce çok birşey biliyormuydun konu tekrar videoları mı izledin? Kısa özet geçer misin?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı