Çözüldü Yön tuşlarıyla imleç hareket ediyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Yer
Bursa
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Amd Ryzen 5 7500f-Colorful Battle-Ax B650M-Plus V14-Powercolor Rx 7800 XT-Apacer Panther 1x16 DDR5 5200Mhz CL38-James Donkey JD1024-Vento VG12AL-FSP Hydro 750W-Philips Evnia 27M2N5500
Arkadaşlar, bugün çok değişik bir olayla karşılaştım. Klavyenin yön tuşlarıyla mouse imleci hareket ediyor ve ben durumdan memmun değilim. Ne olur yardım edin. Denetim masasındaki şeylere baktım ancak olmuyor.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (146).png
    Ekran Görüntüsü (146).png
    133,4 KB · Görüntüleme: 421
Çözüm
Arkadaşlar, bugün çok değişik bir olayla karşılaştım. Klavyenin yön tuşlarıyla mouse imleci hareket ediyor ve ben durumdan memmun değilim. Ne olur yardım edin. Denetim masasındaki şeylere baktım ancak olmuyor.

Bu attığınız fotoğrafta sıkıntı çeken arkadaşlar için oluşturulmuş bir ayar görüyoruz. Bunu çözme yolu fare yazıyoruz arama çubuğuna. Sonra ise karşımıza 'birincil ve ıkincil düğmeyi etkinleştir' adlı bir seçenek çıkacak ona tıklayın sağ tık LMB (sol tık) yerine geçecek bu sayede fareyi etkinleştirmiş olacaksanız. Geri dönmesi için tekrar tıklayın bu sayede faremiz düzelmiş olacaktır. Bana da olmuştu, böyle yapınca düzelmişti. Olmazsa diğer arkadaşların tavsiyelerini deneyebilirsiniz C:

Bu attığınız fotoğrafta sıkıntı çeken arkadaşlar için oluşturulmuş bir ayar görüyoruz. Bunu çözme yolu fare yazıyoruz arama çubuğuna. Sonra ise karşımıza 'birincil ve ıkincil düğmeyi etkinleştir' adlı bir seçenek çıkacak ona tıklayın sağ tık LMB (sol tık) yerine geçecek bu sayede fareyi etkinleştirmiş olacaksanız. Geri dönmesi için tekrar tıklayın bu sayede faremiz düzelmiş olacaktır. Bana da olmuştu, böyle yapınca düzelmişti. Olmazsa diğer arkadaşların tavsiyelerini deneyebilirsiniz C:

Çözüm
Denetim Masası\Erişim Kolaylığı\Erişim Kolaylığı Merkezi\Fare kullanımını kolaylaştır
Fareyi klavye ile denetle kısmındaki ayarları değiştirin.
[Alıntıdır]

Ben de bu özelliği arıyordum. Nasıl yaptınız?

Arka tarafta nedense paint uygulaması açıktı ondan dolayı herhalde :) cevaplarınız için teşekkür ederim

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı