Yönetim bilişim sistemleri nerede okunmalı?

Katılım
26 Nisan 2020
Mesajlar
6.967
Makaleler
45
Çözümler
9
Yönetim bilişim sistemleri okumak istiyorum. PAÜ'de yönetim bilişim sistemleri var. Hem normal (330 puan) hem ikinci öğretim (313 puan) hem de açık öğretim fakültesinde (250 puan) var. Bu 3 yerde yüksek lisans yapma şansım da var. Sizce hangisini tercih etmeliyim?

Bu bölüm işletme ve bilgisayar mühendisliği kesişiminden oluşuyor. Ben geleceği olan bir bölüm olduğunu düşünüyorum. YKS sınavına seneye gireceğim. 330 puan kazanmak zor mu?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Çalışmayı bıraktınız sanıyordum. Bence bunu tercih döneminde belirlemeniz daha iyi olur. Seneye bir sürü bölümün önü açılacağı gibi bir sürü bölümün önü kapanabilir. Yapmanız gereken tek şey ders çalışmak olsun.
 
Çalışmayı bıraktınız sanıyordum.
Kararsızım. Bir düşünüyorum bir düşünmüyorum. Aklımda açık öğretim fakültesi var. Uzaktan eğitim olacak. Hem çalışırım hem okurum diye düşünüyorum. Fakat ders konusuna gelince sıkıntı yaşıyorum. Hâlâ strese giriyorum. Bu yüzden okuyasım gelmiyor.

Şu anda çalışmayı bıraktım. Pazartesi günü psikiyatri ne diyecek onu bekliyorum. Zorla derse yapacağım hayır derse de bundan sonra benim için ders biter.

Ders çalışmasam bile öylesine girerim diye düşünüyorum. Hiç olmadı loto oynayıp gelirim.

Stres olduğum için hiç çalışmayacağım kelimesi biraz karamsarlık yarattı.
 
Ben Düzce Üniversitesi'nde okuyorum eğer puanın yeterse kesinlikle Düzce'yi tercih edebilirsin. Gerek yazılım gerek işletme derslerinde uzman hocalarımız var. Hatta SEO çalışmalarımız bile mevcut. İncelemek istersen ayrıntılı bilgi için Biz Kimiz? bakabilir ya da mesaj atabilirsin. İnşallah puanın yeterli olur.
 

Geri
Yukarı