Devlet düşünme dostum. Özel sektör için mezun verir bu bölüm. Devlete atanma ihtimali %0.05 civarı. Bende bilgisayar öğretmenyim. Devlet istiyorsan PDR oku.Bu bölümden mezun olup devlette nerede çalışılır.
Bilgisayar ile ilgili bölüm istiyorum ben.Devlet düşünme dostum. Özel sektör için mezun verir bu bölüm. Devlete atanma ihtimali %0.05 civarı. Bende bilgisayar öğretmenyim. Devlet istiyorsan PDR oku.
Yönetim Bilişim Sistemleri oku o zaman ama dediğim gibi devlet ihtimalini düşünme bile. Özel sektörde yazılımcı olursun. Web Developer, Android uygulama yaparsın devletten 2 katı daha fazla kazanabilirsin herşey senin elinde.Bilgisayar ile ilgili bölüm istiyorum ben.
Maaş ne kadar oluyor.Yönetim Bilişim Sistemleri oku o zaman ama dediğim gibi devlet ihtimalini düşünme bile. Özel sektörde yazılımcı olursun. Web Developer, Android uygulama yaparsın devletten 2 katı daha fazla kazanabilirsin herşey senin elinde.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.