alikefal6767
Femtopat
Daha fazla
aynen kadın sistemden baktı yani ısrarla inatla sordum zamnetmiyorum bir sıkıntı olacağınıSenin de lise mezun yılın 2019, doğum tarihin 02.2001 @GreatArcher ile aynı demi.
Vallahi bunların hepsini konustuk 2001 şubat doğumluyum 2019 yılında liseden öezun oldum böyle böyle dedimdediğim gibi 2 kes gittim kadın sistemden baktı etti ısrarla sordum.Yoksa tercih yapacağımı çok önemli olduğunu söyledim durumu baştan sona anlattım .Kadına 5-6 kez sordum 2023 sonu mu diye falan sen 30 aralık 2023 tede gelsen tecil verebiliyoruz 1 günlük dedi.Bir sıkıntı olacağını zannetmiyorum.Tek çözüm bir kaç askerlik şubesine daha sormakHer şey apaçık ortada yani.
Tecil atama sistemi, tecil tarihini lise mezuniyet yılından 3 yıl sonrasına atamış.(Yani mezun yılı 2019 çıkışlı olanları 2022 yıl sonuna kadar tecilli olarak almış.)
Ama yaş bakımından düşünürsen( lise 4'te herkes aynı yaşta değildi genel olarak 2000,2001,2002 grubu vardı.)2023 yılının sonuna kadar tecilli olmalısın çünkü 2001 doğumlu 22 yaşına 2023 yılında giriyor.
Sİstem kendi böyle atıyor e devlet dedi yasal hakkın var 2023 sonuna kadar diyip sistemden baktı sistemdede 31 aralık 2023 gözüküyor dedi.Bunun üstüne bir sey söylenemex ancak kafamı karıstırdı @GreatArcher e böyle demeleriaynen kadın sistemden baktı yani ısrarla inatla sordum zamnetmiyorum bir sıkıntı olacağını
Vallahi bunların hepsini konustuk 2001 şubat doğumluyum 2019 yılında liseden öezun oldum böyle böyle dedimdediğim gibi 2 kes gittim kadın sistemden baktı etti ısrarla sordum.Yoksa tercih yapacağımı çok önemli olduğunu söyledim durumu baştan sona anlattım .Kadına 5-6 kez sordum 2023 sonu mu diye falan sen 30 aralık 2023 tede gelsen tecil verebiliyoruz 1 günlük dedi.Bir sıkıntı olacağını zannetmiyorum.Tek çözüm bir kaç askerlik şubesine daha sormak