Yol/yarış bisikleti önerisi

Alınır uzun bir süre yapılması gereken bakımlarını yaparak kullanabilirsiniz. Burada önemli olan bisikletin ne kadar ve nasıl kullanıldığı ile alakalı. Çok fazla kilometre yapmış ve bakımsız bir bisiklet size masraf açacaktır. İkinci el bir bisiklet alırken nelere dikkat edilmeli bunlara bakmamız lazım.

Ankara gibi trafik magandalarının bol olduğu bir memlekette böyle şeylere kalkışmayın, hiç gerek yok. Tabii ki sürebiliriz, tatsız bir sakatlık yaşadım bir süredir uzak kaldım. İlk fırsatta sürebiliriz, neden olmasın.

Hocam Elmadağ da yaşıyorum pek yakın değilim zaten burada maganda pek olmadığından böyle şeyleri rahat yapabiliyorum Ankara biraz daha zorlayabilir ama buna değer bence, çok geçmiş olsun hocam benim bisikletin lastiklerini yaptırıp Ankara geldiğimde aradığım ilk kişi sen olacağıni aklımdasın 🙏

Peleton sürüşlerinde bu işin içerisinde biri olarak ortalama hız 40Km/h olarak sürüyorum. Rüzgarı arkaya alırsanız bu durum daha ileriye taşınabilir. Peletonun başında en az 5 bisiklet ile 2 dk ara ile değişiklik yaptığımızı söylemeliyim. Bireysel sürüşlerinizde 30-35Km/h ortalama yakalıyorsanız granfondo yarışlarına girebilirsiniz demektir :) bunlar çok sonra düşüneceğiniz şeyler, ezbere gidersin uçarsın diyenlere aldırış etmeyin ve bu bütçedeki bisikletle bu ortalamaları yakalamanız biraz zor.

Alınır uzun bir süre yapılması gereken bakımlarını yaparak kullanabilirsiniz. Burada önemli olan bisikletin ne kadar ve nasıl kullanıldığı ile alakalı. Çok fazla kilometre yapmış ve bakımsız bir bisiklet size masraf açacaktır. İkinci el bir bisiklet alırken nelere dikkat edilmeli bunlara bakmamız lazım.

Ankara gibi trafik magandalarının bol olduğu bir memlekette böyle şeylere kalkışmayın, hiç gerek yok. Tabii ki sürebiliriz, tatsız bir sakatlık yaşadım bir süredir uzak kaldım. İlk fırsatta sürebiliriz, neden olmasın.

Hocam benim de bir bisiklete ihtiyacım var sıfır olarak 7000 2. el olarak 5000. Genelde çukurlu düz olmayan yerlerde sürüyorum. Mümkünse sıfır olsun 2. el olursa Antalya'da yaşıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı