Keciboynuzu pekmezi, Ginseng.Merhaba, 3 haftadır devam eden sınavlarım bugün bitti. Haliyle mental ve fiziksel olarak çok yorgun hissediyorum. Yorgunluğun azalması için tavsiyeleriniz var mıdır? (şu tür müzikleri dinle ya da şunu şunu yap gibisinden)
keçiboynuzu kilo yapar hocamKeciboynuzu pekmezi, Ginseng.
Merhaba, 3 haftadır devam eden sınavlarım bugün bitti. Haliyle mental ve fiziksel olarak çok yorgun hissediyorum. Yorgunluğun azalması için tavsiyeleriniz var mıdır? (şu tür müzikleri dinle ya da şunu şunu yap gibisinden)
Merhaba, 3 haftadır devam eden sınavlarım bugün bitti. Haliyle mental ve fiziksel olarak çok yorgun hissediyorum. Yorgunluğun azalması için tavsiyeleriniz var mıdır? (şu tür müzikleri dinle ya da şunu şunu yap gibisinden)
Hocam buz gibi suyla banyo mu?Yorgunken direkt uyuyorum hocam çok da bir şey denemedimAma şöyle ki @Troll Face hocamızın bahsettiği yöntemi uygularsanız %100 işe yarar
![]()
Hocam en çok neden hoşlanıyorsanız onu yapın. Kendinizi bir süre sonra rahatlamış hissedeceksiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.